Vacatures

 

Open sollicitatie

 

Wil jij werken met jouw technisch talent in een uitdagende functie? Met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en een goed arbeidsvoorwaardenpakket? Solliciteer dan bij ons! Je vindt hier alle openstaande vacatures. Staat jouw gewenste functie er niet bij maar heb je wel interesse om bij ons te werken? Dan zien we je open sollicitatie graag tegemoet.

 

Hoppenbrouwers staat ook open voor mensen uit een bijzondere doelgroep, je kunt hierbij denken aan mensen met een arbeidsbeperking, 50+ers, jongeren of een andere bijzondere doelgroep. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact op met de afdeling Personeelszaken.

 

Wij verzoeken detacherings- en werving & selectiebureaus om voor het voorstellen van kandidaten eveneens gebruik te maken van het (open) sollicitatieformulier.

 

Een overzicht van de openstaande vacatures:

Bijbaan Medewerker Klantenservice

Heb jij nog genoeg tijd (naast je studie) en ben je in de avonduren en op zaterdag beschikbaar? Dan is deze vacature iets voor jou!

Junior calculator elektrotechniek

De functie is geschikt voor een MBO niveau 4 schoolverlater of een monteur die zich verder wil ontwikkelen. In deze functie zijn volop doorstroom mogelijkheden naar bijvoorbeeld een functie als werkvoorbereider of engineer.

Monteur beveiliging

Voor onze teams werkzaam in de Beveiliging zijn wij ter uitbereiding op zoek naar een gedreven monteur. In deze functie werk je op locatie bij de klant aan (grote) projecten.

Monteur retail E

Wil jij 3 dagen weekend? In de functie Monteur retail kan het!

Bijbaan: Medewerker duurzame energie (zonnepanelen)

Je bent verantwoordelijk voor de montage van zonnepanelen bij zakelijke klanten. Je wordt flexibel gepland.

Zelfstandig Servicemonteur E

In deze functie realiseer je zelfstandig aanpassingen en uitbreidingen aan bestaande installaties, maar ook compleet nieuwe installaties in de utiliteit en/of industrie.

Loodgieter/verwarmingsmonteur service W

In deze functie onderhoud je bestaande installaties en werk je mee aan kortlopende projecten in de utiliteit en bij particulieren.

Werkvoorbereider woningbouw E

Als werkvoorbereider ben je betrokken bij het complete project, van begin tot na de oplevering.

Hulpmonteur E

Voor onze vestiging in best zijn wij op zoek naar een gedreven hulpmonteur die zowel technisch als klantgericht kan denken. Je werkt in een ambitieus team en doet alle voorkomende elektrotechnische werkzaamheden, zoals het bekabelen, aansluiten en testen van installaties.

Monteur E

Voor onze vestiging in best zijn wij op zoek naar een gedreven monteur die zowel technisch als klantgericht kan denken. Je werkt in een ambitieus team en doet alle voorkomende elektrotechnische werkzaamheden, zoals het bekabelen, aansluiten en testen van installaties. Je bent werkzaam in de service en projecten.

Delen:
FacebookTwitterLinkedInEmail