Vacatures

Wil jij werken met jouw technisch talent in een uitdagende functie? Met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en een goed arbeidsvoorwaardenpakket? Solliciteer dan bij ons! Je vindt hier alle openstaande vacatures. Staat jouw gewenste functie er niet bij maar heb je wel interesse om bij ons te werken? Dan zien we je open sollicitatie graag tegemoet.

 

Hoppenbrouwers staat ook open voor mensen die over willen stappen vanuit een andere vakrichting. Maar ook voor mensen met een arbeidsbeperking, 50+ers, jongeren of een andere bijzondere doelgroep. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact op met de afdeling Personeelszaken.

 

Wij verzoeken detacherings- en werving & selectiebureaus om voor het voorstellen van kandidaten eveneens gebruik te maken van het sollicitatieformulier.

 

Een overzicht van de openstaande vacatures:

Service-coördinator E

Voor onze vestiging in Dongen zijn wij op zoek naar een Service-coördinator.

Medewerker inspectie en onderhoud

Voor ons team Inspectie en onderhoud in Udenhout zijn wij op zoek naar een gedreven fulltime binnendienst medewerker die zowel technisch als klantgericht kan denken.

(junior) Tekenaar Beveiliging

Voor ons team Beveiliging op de vestiging in Udenhout zijn we op zoek naar een (junior) tekenaar.

Monteur retail Zuid-Nederland

Je werkt in een jong en ambitieus team en doet alle voorkomende elektrotechnische werkzaamheden bij retail klanten in Zuid-Nederland.

Leerling Dakdekker

In deze functie ga je een ervaren monteur dakbedekking ondersteunen bij het uitvoeren van diverse werkzaamheden aan het dak.

Monteur dakbedekking

In deze functie onderhoud je bestaande daken en werk je mee aan zowel kortlopende als lang lopende renovatie/ nieuwbouw projecten in de utiliteit en bij particulieren.

(Junior) tekenaar utiliteit E

Je werkt in een jong en ambitieus team dat, naast een tekenaar, bestaat uit een projectleider, werkvoorbereiders en monteurs.

Contractbeheerder

Je hebt een pro-actieve en klantgerichte instelling en bent verantwoordelijk voor de invulling en uitbouw van onderhoudsovereenkomsten met meerdere technische disciplines.

Monteur duurzame energie (zonnestroom)

Je bent verantwoordelijk voor de montage van zonnepanelen bij zowel zakelijke als particuliere klanten.

Zelfstandig elektromonteur service en kortlopende projecten

In deze functie realiseer je zelfstandig aanpassingen en uitbreidingen aan bestaande installaties, maar ook compleet nieuwe installaties in de utiliteit en woningbouw.

Delen:
FacebookTwitterLinkedInEmail