Vacatures

 

Open sollicitatie

 

Wil jij werken met jouw technisch talent in een uitdagende functie? Met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en een goed arbeidsvoorwaardenpakket? Solliciteer dan bij ons! Je vindt hier alle openstaande vacatures. Staat jouw gewenste functie er niet bij maar heb je wel interesse om bij ons te werken? Dan zien we je open sollicitatie graag tegemoet.

 

Hoppenbrouwers staat ook open voor mensen uit een bijzondere doelgroep, je kunt hierbij denken aan mensen met een arbeidsbeperking, 50+ers, jongeren of een andere bijzondere doelgroep. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact op met de afdeling Personeelszaken.

 

Wij verzoeken detacherings- en werving & selectiebureaus om voor het voorstellen van kandidaten eveneens gebruik te maken van het (open) sollicitatieformulier.

 

Een overzicht van de openstaande vacatures:

Leidinggevend eerste monteur Ziekenhuizen en Utiliteit W

In deze functie ben je betrokken bij het complete project, van het begin tot aan de oplevering. Je hebt veelvuldig contact met collega's, de klant en onderaannemers

Contract coördinator

Voor ons team Beveiliging zijn wij op zoek naar een enthousiaste contract coördinator.

Leidinggevend eerste monteur woningbouw E

Als leidinggevend eerste monteur geef je leiding aan 5 tot 10 monteurs.

Service- en onderhoudsmonteur particulieren w-installaties

Voor ons team beheer, inspectie en onderhoud in de w-installaties zijn wij op zoek naar een service- en onderhoudsmonteur voor onze particulieren klanten. In deze functie voer je preventief onderhoud uit, los je storingen op en voer je reparatiewerkzaamheden uit.

Werkvoorbereider onderhoud

Voor ons team Beveiliging in Udenhout zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider onderhoud voor 40 uur per week.

Bijbaan interieurverzorg(st)er

Je zorgt voor een nette en verzorgde uitstraling van het interieur. Daarnaast ondersteun je met evenementen de bardienst.

Monteur retail E

Je werkt in een jong en ambitieus team en doet alle voorkomende elektrotechnische werkzaamheden bij retail klanten door het gehele land.

Monteur duurzame energie (zonnestroom)

Je bent verantwoordelijk voor de montage van zonnepanelen bij zowel zakelijke als particuliere klanten.

(Eerste) Monteur meet- en regeltechniek HVAC

Je werkt in een jong en ambitieus team en doet alle voorkomende elektrotechnische werkzaamheden, zoals het bekabelen, aansluiten en testen van installaties.

Engineer werktuigbouw (klimaattechniek/HVAC)

In deze functie werk je mee aan de technische voorbereiding van projecten. Je ontwerpt, berekent en begroot installaties.

Delen:
FacebookTwitterLinkedInEmail