Vacatures

Wil jij werken met jouw technisch talent in een uitdagende functie? Met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en een goed arbeidsvoorwaardenpakket? Solliciteer dan bij ons! Je vindt hier alle openstaande vacatures. Staat jouw gewenste functie er niet bij maar heb je wel interesse om bij ons te werken? Dan zien we je open sollicitatie graag tegemoet.

 

Hoppenbrouwers staat ook open voor mensen die over willen stappen vanuit een andere vakrichting. Maar ook voor mensen met een arbeidsbeperking, 50+ers, jongeren of een andere bijzondere doelgroep. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact op met de afdeling Personeelszaken.

 

Wij verzoeken detacherings- en werving & selectiebureaus om voor het voorstellen van kandidaten eveneens gebruik te maken van het sollicitatieformulier.

 

Een overzicht van de openstaande vacatures:

Marketing Adviseur

Voor onze afdeling Marketing & Communicatie zijn wij op zoek naar een resultaatgerichte Marketing & Communicatie Adviseur die mee wil groeien met de ambities van Hoppenbrouwers.

Marketing Adviseur

Voor onze afdeling Marketing & Communicatie zijn wij op zoek naar een resultaatgerichte Marketing & Communicatie Adviseur die mee wil groeien met de ambities van Hoppenbrouwers.

Servicemonteur CV / Onderhouds monteur W

Wij zijn op zoek naar een gedreven Servicemonteur CV/onderhoudsmonteur die zowel technisch als klantgericht kan denken.

Projectleider W-installatietechniek

Voor onze vestiging in Rosmalen zoeken wij ter uitbereiding een Projectleider W-installatietechniek

Werkvoorbereider/Tekenaar W-installatietechniek

Voor onze vestiging in Rosmalen zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider/tekenaar w-installatietechniek

(Leerling) Tegelzetter

Wij zijn op zoek naar een klantvriendelijke tegelzetter, met ervaring of iemand die het vak wil leren.

Teamleider Marketing

Voor onze afdeling Marketing & Communicatie zijn wij op zoek naar een doortastende Teamleider Marketing die mee wil groeien met de ambities van Hoppenbrouwers. Je geeft op een coachende manier leiding aan de afdeling en bouwt aan de expertise van het team. Je zorgt voor een stevige merkpositionering en profilering van Hoppenbrouwers.

Panelenbouwer

In deze functie ben je bezig met het (vanaf tekening) opbouwen, bedraden en afmonteren van de besturings- en schakelpanelen.

Testmonteur Panelenbouw

Je bent verantwoordelijk voor het testen van besturingspanelen, beoordelen van de kwaliteit en veiligheid van besturingspanelen, schakel-en verdeelinrichtingen conform normen en voorschriften

Junior Werkvoorbereider/Calculator Industriële Automatisering

Voor onze teams werkzaam in de industriële automatisering zoeken wij een jr. werkvoorbereider/calculator die zowel technisch als klantgericht denkt

Delen:
FacebookTwitterLinkedInEmail