Vacatures

Wil jij werken met jouw technisch talent in een uitdagende functie? Met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en een goed arbeidsvoorwaardenpakket? Solliciteer dan bij ons! Je vindt hier alle openstaande vacatures. Staat jouw gewenste functie er niet bij maar heb je wel interesse om bij ons te werken? Dan zien we je open sollicitatie graag tegemoet.

 

Hoppenbrouwers staat ook open voor mensen die over willen stappen vanuit een andere vakrichting. Maar ook voor mensen met een arbeidsbeperking, 50+ers, jongeren of een andere bijzondere doelgroep. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact op met de afdeling Personeelszaken.

 

Wij verzoeken detacherings- en werving & selectiebureaus om voor het voorstellen van kandidaten eveneens gebruik te maken van het sollicitatieformulier.

 

Een overzicht van de openstaande vacatures:

Werkvoorbereider Ziekenhuizen en Utiliteit W

Voor onze teams Ziekenhuizen en Utiliteit zijn we op zoek naar een gedreven werkvoorbereider  die zowel technisch als klantgericht kan denken.

Werkvoorbereider duurzame energie

oor de opstart van een team Duurzame energie (zonnepanelen) in Dongen zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider.

Calculator Werktuigbouw

Ter uitbreiding van onze teams zijn wij op zoek naar een Calculator  werktuigbouw. Je bent verantwoordelijk voor het berekenen van een nauwkeurige kostprijs op basis van contract, bestek of eigen ontwerp. Als Calculator werk je nauw samen met ons commerciële team.

Junior HR adviseur (fulltime)

Een veelzijdige functie op P&O gebied. bent verantwoordelijk voor je eigen projectteams op het personele vlak.

(Junior) tekenaar utiliteit E

Je werkt in een jong en ambitieus team dat, naast een tekenaar, bestaat uit een projectleider, werkvoorbereiders en monteurs.

Engineer Ziekenhuizen en Utiliteit W

Voor onze teams Ziekenhuizen en Utiliteit zijn wij op zoek naar een enthousiaste engineer werktuigbouw.

Werkvoorbereider/service-coördinator E

Voor onze vestiging in Dongen zijn wij op zoek naar een Werkvoorbereider/service-coördinator.

Engineer Ziekenhuizen en Utiliteit E

Voor onze teams Ziekenhuizen en Utiliteit zijn wij op zoek naar een enthousiaste elektrotechnische engineer.

Eerste monteur W

Als Eerste monteur geef je leiding aan maximaal vijf medewerkers en doe je zelf alle voorkomende technische werkzaamheden bij nieuwbouw en uitbreiding van projecten.

Eerste monteur utiliteit en/of woon-zorgcomplexen E

Als Eerste monteur geef je leiding aan maximaal vijf medewerkers en doe je zelf alle voorkomende elektrotechnische werkzaamheden bij nieuwbouw en uitbreiding van utiliteitsprojecten en/of woon-zorgcomplexen.

Delen:
FacebookTwitterLinkedInEmail