Vacatures

 

Open sollicitatie

 

Wil jij werken met jouw technisch talent in een uitdagende functie? Met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en een goed arbeidsvoorwaardenpakket? Solliciteer dan bij ons! Je vindt hier alle openstaande vacatures. Staat jouw gewenste functie er niet bij maar heb je wel interesse om bij ons te werken? Dan zien we je open sollicitatie graag tegemoet.

 

Hoppenbrouwers staat ook open voor mensen uit een bijzondere doelgroep, je kunt hierbij denken aan mensen met een arbeidsbeperking, 50+ers, jongeren of een andere bijzondere doelgroep. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact op met de afdeling Personeelszaken.

 

Een overzicht van de openstaande vacatures:

(junior) Tekenaar service E

Deze functie is geschikt voor iemand met een MBO niveau 4 diploma, die zich verder wil ontwikkelen als tekenaar.

Bijbaan interieurverzorg(st)er

Ben jij een student woonachting in de omgeving Roosendaal en op zoek naar een bijbaan als Interieurverzorg(st)er? Neem dan contact met ons op!

Junior calculator beveiliging

In deze functie werk je voornamelijk in het voortraject van beveiligingsprojecten. Je bent samen met een calculator / ontwerper en/of projectleider verantwoordelijk voor het berekenen van een nauwkeurige kostprijs op basis van contract, bestek of ontwerp.

Leidinggevend eerste monteur luxe woningbouw W

Voor ons team Luxe woningbouw W zijn wij op zoek naar een Leidinggevend eerste monteur.

Eerste monteur luxe woningbouw W

In deze functie ben je betrokken bij het complete project, van het begin tot aan de oplevering. Je hebt veelvuldig contact met collega’s, de klant en onderaannemers. Als Eerste monteur geef je leiding aan maximaal 5 medewerkers.

projectcoördinator service E

Je werkt aan zeer uitdagende en aansprekende projecten. Deze functie is geschikt voor iemand met een MBO niveau 4 of HBO diploma en enkele jaren werkervaring als werkvoorbereider.

Werkvoorbereider panelenbouw

Het is belangrijk dat je het leuk vindt om meerdere taken tegelijkertijd onder handen te hebben en dat je daarbij altijd een goede kwaliteit levert.

Magazijnmedewerker

Voor onze vestiging in Deurne zijn wij op zoek naar een gedreven en zelfstandige magazijnmedewerker die accuraat kan werken en sociaal vaardig is. Je bent verantwoordelijk voor het bijhouden en bijsturen van de voorraden en het correct verwerken van binnenkomende goederen.

Commercieel medewerker zonnepanelen

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het binnenhalen van opdrachten en hierbij het gehele proces van acquisitie tot en met oplevering bij de particuliere klanten.

Service- en onderhoudsmonteur particulieren w-installaties

Voor ons team beheer, inspectie en onderhoud in de w-installaties zijn wij op zoek naar een service- en onderhoudsmonteur voor onze particulieren klanten. In deze functie voer je preventief onderhoud uit, los je storingen op en voer je reparatiewerkzaamheden uit.

Delen:
FacebookTwitterLinkedInEmail