Vacatures

 

Open sollicitatie

 

Wil jij werken met jouw technisch talent in een uitdagende functie? Met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en een goed arbeidsvoorwaardenpakket? Solliciteer dan bij ons! Je vindt hier alle openstaande vacatures. Staat jouw gewenste functie er niet bij maar heb je wel interesse om bij ons te werken? Dan zien we je open sollicitatie graag tegemoet.

 

Hoppenbrouwers staat ook open voor mensen uit een bijzondere doelgroep, je kunt hierbij denken aan mensen met een arbeidsbeperking, 50+ers, jongeren of een andere bijzondere doelgroep. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact op met de afdeling Personeelszaken.

 

Wij verzoeken detacherings- en werving & selectiebureaus om voor het voorstellen van kandidaten eveneens gebruik te maken van het (open) sollicitatieformulier.

 

Een overzicht van de openstaande vacatures:

Calculator Werktuigbouw

Als calculator werk je zelfstandig en voornamelijk in het voortraject van projecten. Je hebt kennis en ervaring binnen de installatietechniek.

Werkvoorbereider industriële automatisering

Als werkvoorbereider voer je projecten uit bij waterschappen, drinkwaterbedrijven en productiebedrijven o.a. in de voeding- en genotsindustrie.

Zelfstandig elektromonteur service en kortlopende projecten

In deze functie realiseer je zelfstandig aanpassingen en uitbreidingen aan bestaande installaties, maar ook compleet nieuwe installaties in de utiliteit en woningbouw.

Magazijnmedewerker

Je bent als magazijnmedewerker verantwoordelijk voor het bijhouden en bijsturen van de voorraden en het correct verwerken van binnenkomende goederen.

Service-coördinator

Voor onze vestiging in Deurne zijn wij op zoek naar een Service coördinator voor het team Utiliteit en (luxe) Woningbouw. Het is belangrijk dat je het leuk vindt om meerdere taken tegelijkertijd onder handen te hebben en dat je daarbij altijd een goede kwaliteit en service levert. Een proactieve houding en oplossend denken wordt zeer gewaardeerd.

Personeelsfunctionaris (fulltime)

Een veelzijdige functie op P&O gebied. bent verantwoordelijk voor je eigen projectteams op het personele vlak.

Leidinggevend eerste monteur industriële automatisering

Voor onze nieuw op te starten vestiging in Utrecht zijn wij op zoek naar een Leidinggevend eerste monteur die zowel technisch als klantgericht kan denken. De projecten voer je uit bij waterschappen, drinkwaterbedrijven en productiebedrijven.

Monteur Industriële Automatisering

Voor onze nieuw op te starten vestiging in Utrecht zijn we op zoek naar een Monteur. De projecten voer je uit bij waterschappen, drinkwaterbedrijven en productiebedrijven o.a. in de voeding-en genotsindustrie. De monteur doet alle voorkomende elektrotechnische werkzaamheden aan proces- en productie-installaties, zoals het bekabelen, aansluiten en testen van besturingsinstallaties.

Uitvoerder industriële automatisering

Voor onze nieuw op te zetten vestiging in Utrecht zijn we op zoek naar een uitvoerder die zowel technisch als klantgericht kan denken. De projecten voer je uit bij waterschappen, drinkwaterbedrijven en productiebedrijven.

Werkvoorbereider Industriële Automatisering

Voor onze nieuw op te zetten vestiging in Utrecht zijn op zoek naar een werkvoorbereider industriële automatisering. Je voert projecten uit bij waterschappen, drinkwaterbedrijven en productiebedrijven o.a. in de voeding- en genotsindustrie.

Delen:
FacebookTwitterLinkedInEmail