Vacatures

 

Open sollicitatie

 

Wil jij werken met jouw technisch talent in een uitdagende functie? Met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en een goed arbeidsvoorwaardenpakket? Solliciteer dan bij ons! Je vindt hier alle openstaande vacatures. Staat jouw gewenste functie er niet bij maar heb je wel interesse om bij ons te werken? Dan zien we je open sollicitatie graag tegemoet.

 

Hoppenbrouwers staat ook open voor mensen uit een bijzondere doelgroep, je kunt hierbij denken aan mensen met een arbeidsbeperking, 50+ers, jongeren of een andere bijzondere doelgroep. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact op met de afdeling Personeelszaken.

 

Een overzicht van de openstaande vacatures:

Tekenaar/Werkvoorbereider service E

Voor ons serviceteam in Dongen zijn wij op zoek naar een gedreven tekenaar/werkvoorbereider.

Zelfstandig Servicemonteur E

In deze functie realiseer je zelfstandig aanpassingen en uitbreidingen aan bestaande installaties, maar ook compleet nieuwe installaties in de utiliteit en/of industrie.

Projectleider meet en regeltechniek HVAC

Voor onze vestiging in Udenhout zijn we op zoek naar een Projectleider meet en regeltechniek HVAC. Als projectleider draag je verantwoordelijkheid voor de realisatie van de aan jou toegewezen projecten.

Service-coördinator/werkvoorbereider

De functie biedt afwisseling en uitdaging vanwege de korte duur van de projecten en de afwisseling in techniek. Het team is voornamelijk werkzaam in de woningbouw en utiliteit maar doet soms ook wat werk in de industrie.

Bijbaan Medewerker Klantenservice

Heb jij nog genoeg tijd (naast je studie) en ben je in de avonduren en op zaterdag beschikbaar? Dan is deze vacature iets voor jou!

Zelfstandig elektromonteur service en kortlopende projecten

In deze functie realiseer je zelfstandig aanpassingen en uitbreidingen aan bestaande installaties, maar ook compleet nieuwe installaties in de industrie, utiliteit en woningbouw. Je werkt aan projecten van een paar dagen tot enkele weken.

Werkvoorbereider utiliteit E

Als werkvoorbereider ben je betrokken bij het complete project, van begin tot na de oplevering. Je ondersteunt, denkt mee, en werkt nauw samen met de verantwoordelijke projectleider.

Uitvoerder utiliteit E

Als Uitvoerder ben je de leidinggevende op locatie en verantwoordelijk voor een efficiënte realisatie van projecten.

Bijbaan interieurverzorg(st)er

Ben jij een student woonachting in de omgeving Deurne en op zoek naar een bijbaan als Interieurverzorg(st)er? Neem dan contact met ons op!

Inspecteur

In deze functies doe je inspecties bij diverse klanten aan nieuwe en bestaande installaties.

Delen:
FacebookTwitterLinkedInEmail