Vacatures

Wil jij werken met jouw technisch talent in een uitdagende functie? Met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en een goed arbeidsvoorwaardenpakket? Solliciteer dan bij ons! Je vindt hier alle openstaande vacatures. Staat jouw gewenste functie er niet bij maar heb je wel interesse om bij ons te werken? Dan zien we je open sollicitatie graag tegemoet.

 

Hoppenbrouwers staat ook open voor mensen die over willen stappen vanuit een andere vakrichting. Maar ook voor mensen met een arbeidsbeperking, 50+ers, jongeren of een andere bijzondere doelgroep. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact op met de afdeling Personeelszaken.

 

Wij verzoeken detacherings- en werving & selectiebureaus om voor het voorstellen van kandidaten eveneens gebruik te maken van het sollicitatieformulier.

 

Een overzicht van de openstaande vacatures:

Bijbaan administratie panelenbouw

Als administratief ondersteuner houd je je bezig met verschillende administratieve werkzaamheden waarbij de nadruk ligt op het verwerken van klantorders.

Bijbaan telefoniste/receptioniste

Als telefoniste/receptioniste ben je het eerste (telefonische) aanspreekpunt voor klanten en collega’s, je bent het visitekaartje voor het bedrijf. Daarnaast ondersteun je met licht administratieve werkzaamheden.

Eerste monteur Industriële Automatisering

Als 1e monteur geef je leiding aan maximaal 5 medewerkers en ben je het aanspreekpunt op het project. De projecten voer je onder andere uit bij productiebedrijven in de voeding- en genotsmiddelenindustrie.

Software engineer (industrie projecten)

Je voert projecten uit bij productiebedrijven in o.a. de voeding- en genotsindustrie en de machinebouw.

Projectcoördinator Verbeteren & Vernieuwen

Als projectcoördinator is het belangrijk dat je het een uitdaging vindt om verbeteringen binnen de gehele organisatie te begeleiden. Je verbeterprojecten worden afgebakend voor een bepaalde vestiging of markt/discipline zodat je focus kunt aanbrengen.

Software-engineer

Als Software-engineer voer je projecten uit bij waterschappen, drinkwaterbedrijven en productiebedrijven in o.a. de voeding- en genotsmiddelenindustrie en de machinebouw.

Monteur retail E

Wil jij 3 dagen weekend? In de functie Monteur retail kan het!

Junior tekenaar wonen en zorg E

Als tekenaar ontwerp je tekeningen met autocad in combinatie met Stabicad

Interieurverzorg(st)er - 12 tot 15 uur per week

Vind jij het een uitdaging om een goede indruk achter te laten door ons pand schoon te houden? Ben jij een aanpakker, netjes, woonachting in de omgeving van Dongen en op zoek naar een baan? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Gezocht, geen gewone voorman dakdekker, maar:

Een spontane en actieve collega, een échte aanpakker; Iemand die ‘s morgens fluitend op het werk komt en geniet van zijn werk;...

Delen:
FacebookTwitterLinkedInEmail