fbpx

Traineeship bij Hoppenbrouwers

Traineeship bij Hoppenbrouwers

Bijna, net of nog niet zo lang geleden afgestudeerd aan een technisch hbo? De wereld ligt voor je open. Welke keuze maak je? Liefst wil je alles tegelijk: werken bij een bedrijf waar je kunt groeien, nog verder kunt leren én je vanuit je vakgebied kunt inzetten voor een duurzame wereld. Wij hebben de oplossing: een traineeship bij Hoppenbrouwers!

De opleidingskosten zijn voor rekening van Hoppenbrouwers Techniek. En natuurlijk, bij een goed verloop van je traineeship, een gegarandeerde baan bij een groeiend bedrijf. Je kunt onder andere doorgroeien naar: BIM tekenaar, Lead Engineer, Service Engineer, Werkvoorbereider of Projectcoördinator.

Wat ga je doen?

  • Je wordt binnen 1,5 jaar professional in gebouwgebonden W-installaties;
  • Rouleren tussen diverse teams, disciplines en uitdagende projecten;
  • Coaching op je persoonlijke ontwikkeling;
  • Soft Skills trainingen zoals samenwerken en leidinggeven;
  • Het uitbreiden van je technische vakkennis;
  • Young Hoppenbrouwers Community met andere trainees.

Traineeprogramma W-installaties

Lijkt het jou uitdagend om via je werk bij te dragen aan een duurzame leefomgeving? Bekijk de vacature!

“Als trainee krijg je de kans verschillende onderdelen van het bedrijf te ontdekken. Dat is ideaal als je nog niet precies weet wat je wilt, want dan kun je daarna een afgewogen keuze maken. En wie je ook bent, jouw mening telt áltijd bij Hoppenbrouwers. Dat komt door de projectteams, die eigenlijk allemaal kleine bedrijfjes zijn binnen de organisatie. Doordat alles kleinschalig geregeld is, krijg je automatisch veel verantwoordelijkheden en kansen om jezelf te ontwikkelen, en mag je jouw zegje doen over interessante projecten.”
Ruud de Haas – Trainee werktuigbouwkunde

Wist je dat...

Hoppenbrouwers Techniek betrokken is bij diverse initiatieven in de onderwijs-arbeidsmarkt? Bij Hoppenbrouwers Techniek denken we altijd verder. Zeker als het gaat om het opleiden van nieuwe mensen voor ons vakgebied. Wij zijn onder andere betrokken bij het vormgeven van een nieuwe Associate Degree opleiding bij Avans Deeltijd.

Een Associate Degree zit precies tussen niveau 4 (mbo) en niveau 6 (hbo) in. Voor het vakgebied Mechatronica bestaat deze niveau 5 variant al, maar voor Elektrotechniek nog niet. Een niveau 5 opleiding is een prima basis voor functies die precies tussen het uitvoerende niveau en het theoretisch kader in zitten. Denk aan banen als werkvoorbereider of service-engineer. Het niveau 5 opleidingstraject is vooral interessant voor mbo-studenten die willen doorstuderen om meer theoretische kennis op te doen, maar dan wel tijdens een opleidingstraject dat te overzien is.