fbpx

Traineeship bij Hoppenbrouwers

Traineeship bij Hoppenbrouwers

Bijna, net of nog niet zo lang geleden afgestudeerd aan een technisch hbo? De wereld ligt voor je open. Welke keuze maak je? Liefst wil je alles tegelijk: werken bij een bedrijf waar je kunt groeien, nog verder kunt leren én je vanuit je vakgebied kunt inzetten voor een duurzame wereld. Wij hebben de oplossing: een traineeship bij Hoppenbrouwers!

De opleidingskosten zijn voor rekening van Hoppenbrouwers Techniek. En natuurlijk, bij een goed verloop van je traineeship, een gegarandeerde baan bij een groeiend bedrijf. Je kunt onder andere doorgroeien naar: BIM tekenaar, Lead Engineer, Service Engineer, Werkvoorbereider of Projectcoördinator.

Wat ga je doen?

  • Je wordt binnen 1,5 jaar professional in gebouwgebonden W-installaties;
  • Rouleren tussen diverse teams, disciplines en uitdagende projecten;
  • Coaching op je persoonlijke ontwikkeling;
  • Soft Skills trainingen zoals samenwerken en leidinggeven;
  • Het uitbreiden van je technische vakkennis;
  • Young Hoppenbrouwers Community met andere trainees.

Traineeprogramma W-installaties, start september 2019

Het traineeprogramma start in september 2019. Lijkt het jou uitdagend om via je werk bij te dragen aan een duurzame leefomgeving? Bekijk de vacature!

“Als trainee krijg je de kans verschillende onderdelen van het bedrijf te ontdekken. Dat is ideaal als je nog niet precies weet wat je wilt, want dan kun je daarna een afgewogen keuze maken. En wie je ook bent, jouw mening telt áltijd bij Hoppenbrouwers. Dat komt door de projectteams, die eigenlijk allemaal kleine bedrijfjes zijn binnen de organisatie. Doordat alles kleinschalig geregeld is, krijg je automatisch veel verantwoordelijkheden en kansen om jezelf te ontwikkelen, en mag je jouw zegje doen over interessante projecten.”
Ruud de Haas – Trainee werktuigbouwkunde

13 mei Inhouse-avond Traineeship

Heb jij interesse om bij Hoppenbrouwers het traineeship werktuigbouwkunde te gaan doen? Kom naar onze inhouse-avond op 13 mei om 19:00 uur. Je maakt kennis met onze organisatie, krijgt een presentatie en hebt de mogelijkheid om persoonlijk met een aantal medewerkers te spreken over het traineeship en de mogelijkheden. Kortom een mooie gelegenheid om een kijkje in de keuken te nemen.