Hoppenbrouwers ontvangt Top Employer Award Hop is Top! Hoppenbrouwers ontvangt Top Employer Award

Werken bij een van de beste werkgevers ter wereld

Dat klinkt goed, toch? En haalbaar! Want kom je werken bij Hoppenbrouwers Techniek, dan stap je de drempel over bij een Top Employer. Zo mogen wij ons namelijk dit hele jaar noemen. Als een van de eerste technische dienstverleners in de branche ontvingen wij dit unieke certificaat dat aangeeft hoe goed wij ons personeelsbeleid aanpakken. Alle reden voor een flink feest. En iedereen viert mee. We schreeuwen het nog maar eens van de daken: bij ons wil je werken. Dit is waarom.

Werkplezier op één

Bij Hoppenbrouwers geloven we dat de kracht in onze mensen zit. Ons motto is: als medewerkers tevreden zijn, zorgen zij voor tevreden klanten. Werkplezier staat dan ook op één. Jij voelt je thuis binnen jouw team en voelt de mogelijkheid jezelf te zijn, jezelf te uiten en kansen te pakken. Onze teams zijn kleinschalig en hecht, met een open sfeer. We geven de ruimte om te leren en we bieden handvatten wanneer daarom wordt gevraagd.

Bashir waardeert de vrijheid die hij krijgt

“Ik heb het hier erg naar mijn zin. Ik voel me prettig bij het team en ik waardeer de vrijheid. Ik heb het gevoel dat ik echt van meerwaarde ben. Ook de doorgroeimogelijkheden staan me aan. Heel voorzichtig zie ik mezelf wel een grote groep BIM-mensen aansturen. Als je bij Hoppenbrouwers uitspreekt wat je wilt, dan is er veel mogelijk.”

We geloven in eigen kweek

De stagiairs en leerlingen van nu zijn de vakmensen en leidinggevenden van de toekomst. Het is fijn om op die manier met een bedrijf mee te groeien. Bij Hoppenbrouwers kun je in de leer: bbl’ers starten op onze eigen praktijkscholen en maken hier een vliegende start; door te leren en te werken doe je meteen praktijkervaring op. Je draait direct op volle toeren mee. Hbo’ers kunnen starten met een traineeship. En zo zijn er nog meer mogelijkheden.

http://Hoppenbrouwers%20Techniek%20ontvangt%20Top%20Employer%20Award

“Doordat we de Top Employer Award ontvingen, weten we dat onze leerpaden en ontwikkelplannen op orde zijn. Maar ook wij groeien graag door en leren nog iedere dag bij. Deze award geeft ons de kans om kennis en inspiratie op te doen bij andere organisaties. Zo kunnen we onze stappen op het gebied van talentontwikkeling nog verder optimaliseren”, aldus directeur personeelszaken Ellen Vermeer.

We blijven verbeteren

Wanneer je hier komt werken, denken we met je mee en luisteren we naar je: iedere mening telt. Er zijn altijd kansen en manieren om ons te verbeteren. Zo nemen we ook de uitslagen van de Top Employer Award serieus. We gaan ervoor volgend jaar een nog hogere score te behalen. En dat merken onze medewerkers. 

Werkgeluk verschilt per persoon en zit soms in kleine dingen

Bij ons kun je gegarandeerd op de volgende zaken rekenen:

  • Vrijheid en verantwoordelijkheden. Bij Hoppenbrouwers vertrouwen we op jouw kennis.
  • Zekerheid. Een vast contract.
  • Scholings- en doorgroeimogelijkheden.
  • Volop vakantiedagen.
  • Een jaarlijkse winst- of functioneringsbonus.
  • Kiezen wat jij wil.
  • Sociale omgeving. Gezelligheid zit in ons DNA.

Werken bij de beste werkgever, hoe is dat?

We mogen onszelf dus best wel stevig op de borst kloppen met deze internationale Top Employer Award. Dat doen we ook. Ellen Vermeer ziet de award echt als de kers op de taart. “Dit is de waardering voor ons duurzame hr-beleid en alles wat we voor onze collega’s doen.” Je ziet, hoort en voelt dat de medewerkers tevreden zijn. Hun verhalen zijn stuk voor stuk inspirerend.

 

Joeri voelt zich op zijn plek bij Hoppenbrouwers

“Hoppenbrouwers is een fijne werkgever. Iedereen accepteert me zoals ik ben. Hier ben ik Joeri, de werkvoorbereider, die net als alle andere collega’s een passie heeft voor techniek. Die houdt van hard werken, grappen maken en uitdagingen aanvliegen. Maar hier ben ik ook Joeri, die vertelt over wat hij in het weekend met zijn vriend heeft ondernomen. Het is heel bevrijdend om ook dat deel van je leven te kunnen delen met je collega’s.”

Hé, ook jij bent top! Bekijk onze vacatures en wie weet word jij onze nieuwe techniektopper.

Blogs over Top Employer

Met toekomstvisie ontvangt Hoppenbrouwers Top Employer Award

Het jaar 2022 ging voor Hoppenbrouwers Techniek bijzonder goed van start. Wij ontvingen namelijk het certificaat Top Employer, dat wil zeggen dat we uitblinken met ons goede hr-beleid. Een...

De Top Employer Award zet Hoppenbrouwers op de kaart

Hoera voor Hoppenbrouwers! Wij ontvingen het Top Employer 2022 certificaat. Een unieke award toegekend aan organisaties met een uitstekend personeelsbeleid. Fantastisch nieuws, dus laat de champagne maar knallen. Maar...

 Hoppenbrouwers ontvangt award. “Ons doel: de beste blijven.”

De beste worden, zijn én blijven voor je medewerkers, daar zijn we bij Hoppenbrouwers 24/7 mee bezig. Goed zijn voor onze mensen zit inmiddels in ons DNA. Bij Hoppenbrouwers...

Techniek leeft bij Hoppenbrouwers

Dus ook in jou! Elke dag werken wij met plezier en passie voor het technische vak aan prachtige projecten. Grote en kleine, door het hele land. Door ons werk...