Ga voor een technische stage bij Hoppenbrouwers Ga voor een technische stage

Jouw stage in een notendop

Bij Hoppenbrouwers hebben we uitdagende stages en afstudeeropdrachten. Tijdens jouw stage stomen we je klaar voor het technische vak. Dat kan voor verschillende disciplines zoals Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde, Industriële Automatisering of Duurzame Energie. Jij wordt onderdeel van het team waarin je het beste past. Zeggen we dat je onderdeel wordt van het team, dan bedoelen we dat ook. Jij wordt gewaardeerd, als stagiair en Hoppenbrouwers medewerker.

Vanuit verschillende technische opleidingen kun je bij ons terecht. Denk aan werktuigbouwkunde, elektrotechniek, engineering, mechatronica, industriële automatisering of bedrijfskunde. Naast onze technische stages bieden we ook plekken op onze andere afdelingen. Bij administratie, verbeteren & vernieuwen, communicatie & marketing, HR en ICT zoeken we ook altijd versterking.

http://Junior%20Technisch%20Adviseur%20Giel%20Brekelmans%20bij%20Hoppenbrouwers%20Techniek

Medewerker aan het woord

Junior technisch adviseur Giel Brekelmans liep stage en raakte gecharmeerd van de installatietechniek. “Ik wilde na mijn stage mijn kennis verder uitbreiden. Na een gesprek met mijn coach, kwam ik terecht bij het adviesteam op de afdeling Ziekenhuizen. Hier is ruimte om mijn ambities uit te breiden.”

http://Kies%20voor%20een%20technische%20stage%20bij%20Hoppenbrouwers%20Techniek%20om%20je%20klaar%20te%20stomen%20voor%20een%20toekomst%20in%20de%20techniek.

Hoppenbrouwers Experience Center

Ga als hbo-stagiaire of afstudeerder aan de slag met het experimenteren met de nieuwste technieken in het HEC. Zo kun je allerlei onderdelen van de productielijn uitproberen zonder dat het van invloed is op de klant. Hoe je dat doet? Met een stage in ons Hoppenbrouwers Experience Center. Werk aan iets wat daadwerkelijk gebruikt gaat worden.

Goed om te weten

Hoelang een stage duurt, bepaal je zelf. We denken graag mee over de mogelijkheden en bewegen mee in de eisen van jouw opleiding. Vaak zien we stages van een half jaar. Maar ook beroepsoriënterende stages van tien tot twaalf weken zien we voorbijkomen.

Wil je na het afstuderen aan een technische opleiding ontdekken wat jij écht leuk werk vindt? Kies dan voor een traineeship. Ook die bieden we bij Hoppenbrouwers aan.

  • Giel Brekelmans Junior Technisch Adviseur Werktuigbouwkunde

    Junior technisch adviseur Giel Brekelmans liep stage en raakte gecharmeerd door de installatietechniek. “Ik wilde na mijn stage mijn kennis verder uitbreiden. Na een gesprek met mijn coach, kwam ik terecht bij het adviesteam op de afdeling Ziekenhuizen. Er is ruimte om mijn ambities uit te breiden.”

Dit mag jij van Hoppenbrouwers verwachten

Een stage bij Hoppenbrouwers betekent niet dat je aan je lot wordt overgelaten. Je krijgt een persoonlijke coach die jou tijdens de stage begeleidt. Samen bekijken jullie welke taken goed passen. Vanaf dag één ben je onderdeel van ons team. We nemen je mee in onze werkzaamheden en laten je van alles proeven tijdens jouw stage.

Je krijgt van ons een maandelijkse vergoeding. Voor een technische hbo-stage krijg je € 750,- bruto per maand. Voor mbo-niveau 2 is dat € 250,- en bij niveau 3 en 4 € 450,-. Ga je stagelopen voor een niet-technische hbo-stage dan krijg je € 350,- bruto per maand.

 

Leef je uit in techniek bij Hoppenbrouwers. Bekijk een van onze vacatures voor een open sollicitatie.