Ga voor een technische stage bij Hoppenbrouwers Ga voor een technische stage

Vind jouw technische stage bij Hoppenbrouwers

Het is tijd jouw opgedane technische kennis in de praktijk te brengen met een stage. Dat kan een meewerk- of afstudeerstage zijn. Wij zijn altijd op zoek naar stagiaires die een vakman of -vrouw willen worden in de techniek. Bij Hoppenbrouwers Techniek hebben al onze vestigingen plek voor stagiaires op vmbo- mbo- en hbo-niveau. Kom stagelopen bij ons groeiende bedrijf. Doe een open sollicitatie.

Jouw stage bij Hoppenbrouwers

Echt iets bijdrage aan projecten
Doorgroei mogelijkheden
Ontdekken wat je leuk vind
0
praktijkscholen
0
scholingsuren in 2021
0
voor ons MTO
0
nieuwe stagiairs in 2021

http://Junior%20Technisch%20Adviseur%20Giel%20Brekelmans%20bij%20Hoppenbrouwers%20Techniek

Medewerker aan het woord

Junior technisch adviseur Giel Brekelmans liep stage en raakte gecharmeerd van de installatietechniek. “Ik wilde na mijn stage mijn kennis verder uitbreiden. Na een gesprek met mijn coach, kwam ik terecht bij het adviesteam op de afdeling Ziekenhuizen. Hier is ruimte om mijn ambities uit te breiden.”

Goed om te weten

Hoelang een stage duurt, bepaal je zelf. We denken graag mee over de mogelijkheden en bewegen mee in de eisen van jouw opleiding. Vaak zien we stages van een half jaar. Maar ook beroepsoriënterende stages van tien tot twaalf weken zien we voorbijkomen.

Wil je na het afstuderen aan een technische opleiding ontdekken wat jij écht leuk werk vindt? Kies dan voor een traineeship. Ook die bieden we bij Hoppenbrouwers aan.

stage lopen bij Hoppenbrouwers

Dit mag jij van Hoppenbrouwers verwachten

Een stage bij Hoppenbrouwers betekent niet dat je aan je lot wordt overgelaten. Je krijgt een persoonlijke coach die jou tijdens de stage begeleidt. Samen bekijken jullie welke taken goed passen. Vanaf dag één ben je onderdeel van ons team. We nemen je mee in onze werkzaamheden en laten je van alles proeven tijdens jouw stage.

Je krijgt van ons een maandelijkse vergoeding. Voor een technische hbo-stage krijg je € 750,- bruto per maand. Voor mbo-niveau 2 is dat € 250,- en bij niveau 3 en 4 € 450,-. Ga je stagelopen voor een niet-technische hbo-stage dan krijg je € 350,- bruto per maand.

 

Leef je uit in techniek bij Hoppenbrouwers. Bekijk een van onze vacatures voor een open sollicitatie.