Technisch Traineeship Beveiliging Technisch Traineeship Beveiliging

Zo ziet het Traineeship beveiliging eruit

Door het leer-werktraject van het Traineeship combineer jij theoretische kennis meteen met praktijkervaring als trainee Beveiliging. Binnen het Traineeship vergroot jij je kennis van beveiligings- en brandmeldinstallaties. Daarnaast draai je volledig mee binnen het team. Werk bijvoorbeeld mee aan het installeren van complete beveiligingssystemen voor een distributiehal. Of ga aan de slag binnen de afdeling onderhoud en beheer. Aan het einde van de rit weet jij precies waar jij op je plek zit.

Uniek aan het Traineeship Beveiliging

  • In periodes van drie tot zes maanden verdiepende ervaring opdoen binnen verschillende teams en voor uiteenlopende projecten.
  • Eén middag in de week volg jij specifieke opleidingen vanuit Hoppenbrouwers om uiteindelijk vakspecialist in Beveiliging te worden.
  • Trainingen volgen gericht op specifieke vakkennis zoals projecteringsdeskundige brandmeldinstallaties en technicus beveiligingssystemen.
Hoppenbrouwers Techniek biedt verschillende technische Traineeships aan.

Goed om te weten over het Traineeship

Tijdens het Traineeship Beveiliging verdiep jij je niet alleen in de complexe beveiligingsvraagstukken, maar groei jezelf ook door. Met verschillende trainingen in soft skills leer jij bijvoorbeeld beter samenwerken en leidinggeven. Samen met jouw begeleider ontdek jij waar jouw passie ligt en werk je samen in teams aan een veiligere wereld dankzij jouw installaties.

Naast het Traineeship Beveiliging, bieden we ook Traineeships aan voor Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek en Sprinkler.

Begeleiding tijdens het Traineeship

Jij hebt al de nodige technische kennis in huis dankzij jouw afgeronde hbo-opleiding. De verdieping leer je bij ons direct in de praktijk. Dat doe je onder begeleiding van jouw traineecoach waarmee je spart en reflecteert. De opgedane kennis pas je meteen toe bij jouw volgende werkdag. Jij direct wordt onderdeel van het team.

Openstaande vacatures