Technisch Traineeship bij Hoppenbrouwers Technisch Traineeship bij Hoppenbrouwers

Handig om te weten

Voor de Traineeships Werktuigbouwkunde en Elektrotechniek volg je de post-bachelor opleiding aan de Hogere Installatietechniek (HIT) van Avans+. Voor het Traineeship Beveiliging ga je intern bij ons aan de slag. In tweeënhalf jaar verdiep jij volledig in een Traineeship Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek of Beveiliging. Dat doe je door één dag in de week lessen te volgen en de overige vier werkdagen bij ons praktijkervaring op te doen. Complexe installatietechnieken hebben aan het einde van de rit geen geheimen meer voor jou.

Als trainee in zelfsturende teams kom je nooit werk tekort.

Word meteen onderdeel van het team

Als trainee ben jij direct onderdeel van het team. Alles wat jij leert, ga je meteen mee aan de slag op de werkvloer. Na een jaar tekende trainee Ruud bijvoorbeeld de installaties voor de BunkerToren in Eindhoven. Met de nodige begeleiding uiteraard. Met jouw Traineecoach koppel je continu terug hoe het verloopt en waar de leerpunten zitten. Die pas je direct weer toe in de praktijk.

  • Ruud

    “Ik ben werkzaam geweest op verschillende afdelingen en daar heb ik al veel geleerd. Op deze afdelingen heb ik een kijkje kunnen nemen bij verschillende markten.” – Ruud de Haas, Trainee Werktuigbouwkunde