Techniek leeft in

Techniek leeft in...

Jou! Heb jij, net als wij, passie voor techniek? Dan laten we je graag kennismaken met ons familiebedrijf. Dagelijks werken 1600 medewerkers met plezier en passie voor het technische vak aan prachtige projecten. Groot en klein. Onze medewerkers zijn het kloppende hart van Hoppenbrouwers Techniek. Want hoe technisch ook, het is altijd mensenwerk.

Ontwikkel je vanuit jouw talent

De technische branche is in beweging en ontwikkelingen gaan razendsnel. Ook binnen ons familiebedrijf waar dagelijks 1600 medewerkers met passie voor techniek werken. In deze tijd kijken wij liever naar kansen en denken we in mogelijkheden, in plaats van beperkingen. Met jouw talent kun je zo aan de slag en krijg je alle ruimte om je vanuit jouw talent te ontwikkelen.

Hoppenbrouwers Techniek is de beste business partner
Een vast contract

Bij indiensttreding krijg je direct een vast contract. We geven je namelijk graag dat beetje extra zekerheid. Daarnaast krijg je een passend salaris dat aansluit op jouw niveau en wensen. En niet onbelangrijk, je krijgt 25 vakantiedagen en 13 ATV.

Van zonnepanelen tot cv-ketels: wij hebben technische oplossingen voor ieder vraagstuk.
Doorgroeimogelijkheden

Of je nu wilt doorgroeien naar een andere functie of switchen van afdeling, vestiging of team. Je specialiseert in een bepaalde rol of markt, in de buitenlucht wilt werken of juist meer op kantoor: het kan bij ons allemaal. Geen mogelijkheid is onbespreekbaar. We motiveren onze medewerkers graag om te groeien en zichzelf te blijven ontwikkelen.

De medewerkers van Hoppenbrouwers Techniek staan op 1
Medewerker staat op één

Werkplezier is net zo belangrijk als klanttevredenheid. Want een tevreden medewerker zorgt immers voor een tevreden klant. Bij Hoppenbrouwers doen we er alles aan om jou de best mogelijke werkomgeving te geven.

Hoppenbrouwers Techniek is lokaal gewordteld
Altijd een vestiging bij jou in de buurt

Het aantal lokale Hoppenbrouwers vestigingen blijft toenemen. We zijn al met 20 vestigingen verspreid door Nederland te vinden. En daar komen er steeds meer bij! Er is dus altijd een Hoppenbrouwers vestiging bij jou in de buurt!

 

0
Medewerkers
0
Vestigingen
0
Dagen werkplezier

Interesse in werken bij Hoppenbrouwers?

Maak kennis met Hoppenbrouwers

Van eenmanszaak in elektrotechniek naar een allround technisch dienstverlener. In ruim honderd jaar groeide Hoppenbrouwers uit tot een van de grootste spelers binnen de installatie techniek. Iets wat onze 1600 medewerkers en jaarlijks duizenden klanten onderstrepen. Heel Nederland weet ons inmiddels te vinden op het gebied van elektrotechniek, werktuigbouwkunde, industriële automatisering, beveiliging, sprinkler, duurzame energie en technisch beheer.

Bekijk onze video en maak kennis met Hoppenbrouwers als werkgever.