Techniek leeft in

Techniek leeft in...

Jou! Heb jij, net als wij, passie voor techniek? Dan laten we je graag kennismaken met ons familiebedrijf. Dagelijks werken 1500 medewerkers met plezier en passie voor het technische vak aan prachtige projecten. Groot en klein. Onze medewerkers zijn het kloppende hart van Hoppenbrouwers Techniek. Want hoe technisch ook, het is altijd mensenwerk.

Elke dag met plezier naar je werk

Onze teams zitten vol bevlogen, kundige, zelfstandige vakmensen die perfect op elkaar ingespeeld zijn. Met uitdagende projecten, veel doorgroeimogelijkheden, goede arbeidsvoorwaarden en, misschien wel het belangrijkste, 1500 super leuke collega’s zorgen wij dat jij je thuis voelt bij Hoppenbrouwers. 

Hoppenbrouwers Techniek is de beste business partner
Een vast contract

Bij indiensttreding krijg je direct een vast contract. We geven je namelijk graag dat beetje extra zekerheid. Daarnaast krijg je een passend salaris dat aansluit op jouw niveau en wensen. En niet onbelangrijk, je krijgt 25 vakantiedagen en 13 ATV.

Van zonnepanelen tot cv-ketels: wij hebben technische oplossingen voor ieder vraagstuk.
Doorgroeimogelijkheden

Of je nu wilt doorgroeien naar een andere functie of switchen van afdeling, vestiging of team. Je specialiseert in een bepaalde rol of markt, in de buitenlucht wilt werken of juist meer op kantoor: het kan bij ons allemaal. Geen mogelijkheid is onbespreekbaar. We motiveren onze medewerkers graag om te groeien en zichzelf te blijven ontwikkelen.

De medewerkers van Hoppenbrouwers Techniek staan op 1
Medewerker staat op één

Werkplezier is net zo belangrijk als klanttevredenheid. Want een tevreden medewerker zorgt immers voor een tevreden klant. Bij Hoppenbrouwers doen we er alles aan om jou de best mogelijke werkomgeving te geven.

Hoppenbrouwers Techniek is lokaal gewordteld
Altijd een vestiging bij jou in de buurt

Het aantal lokale Hoppenbrouwers vestigingen blijft toenemen. We zijn al met 17 vestigingen verspreid door Nederland te vinden. En daar komen er steeds meer bij! Er is dus altijd een Hoppenbrouwers vestiging bij jou in de buurt!

 

Maak kennis met Hoppenbrouwers

Van eenmanszaak in elektrotechniek naar een allround technisch dienstverlener. In ruim honderd jaar groeide Hoppenbrouwers uit tot een van de grootste spelers binnen de installatie techniek. Iets wat onze 1500 medewerkers en jaarlijks duizenden klanten onderstrepen. Heel Nederland weet ons inmiddels te vinden op het gebied van elektrotechniek, werktuigbouwkunde, industriële automatisering, beveiliging, sprinkler, duurzame energie en technisch beheer.

Bekijk onze video’s en maak kennis met Hoppenbrouwers als werkgever

  • Wij zijn Hoppenbrouwers: maak kennis met ons familiebedrijf
  • Voel je thuis in de werktuigbouwkunde
  • Een bbl-traject bij Hoppenbrouwers
  • Hoppenbrouwers Weetje: Hoe activeer je een sprinkler installatie?