Stage bij Hoppenbrouwers

Stage bij Hoppenbrouwers

Ben je op zoek naar een stageplaats? Dan kan Hoppenbrouwers je misschien bieden wat je zoekt. Als erkend leerbedrijf hebben we jaarlijks plaats voor ruim 125 stagiaires. Tijdens een stage bieden wij je een leeromgeving waarin je meewerkt in de organisatie of zelfstandig een (afstudeer) opdracht uitvoert. We hebben een nauwe samenwerking met MBO en HBO scholen in Midden Brabant waardoor we je goed kunnen begeleiden en je stage tot een succesvol einde kunnen brengen.

 

HBO stage

Je kunt vanuit allerlei technische HBO opleidingen bij ons terecht, zoals Technische bedrijfskunde, Elektrotechniek, Mechatronica of Industriële automatisering. Ook studenten zonder technische opleiding zijn welkom. Wanneer je op zoek bent naar een afstudeeropdracht dan kun je bij ons zeker terecht voor een stageplaats. Ook voor een staffunctie bij de afdelingen Administratie, Verbeteren & Vernieuwen, Communicatie, Personeelszaken en ICT hebben we regelmatig stageplaatsen beschikbaar.

 

MBO stage

Vanuit een MBO Bol niveau 2/3 opleiding kun je bij ons terecht voor een stageplaats. We bieden je een volwaardige stage waar je als medewerker wordt behandeld en waar je de nodige verantwoordelijkheid krijgt. Vanuit een Bol 4 opleiding kun je zelfs doorstromen naar het HBO en vanuit hier heb je vrijwel altijd uitzicht op een vaste baan bij Hoppenbrouwers.

 

VMBO stage

Zit je op het VMBO en ben je op zoek naar een snuffelstage? Dan hebben we ook ruimte voor jou en laten we je graag kennis maken met onze projecten binnen verschillende branches.


Voor ons is het belangrijk dat je een passende opleiding volgt en gemotiveerd bent om echt iets van je stage te maken. Dat is op alle afdelingen mogelijk. Wij zorgen dat je begeleid wordt door een ervaren collega van de afdeling waar je werkt.

 

Delen:
FacebookTwitterLinkedInEmail