5 redenen om stage bij Hoppenbrouwers te lopen 5 redenen om stage bij Hoppenbrouwers te lopen

Wij investeren graag in de vakmannen en -vrouwen van de toekomst!

Stage lopen is misschien wel een van de leukste onderdelen van je studie. Waarom? Omdat je kan doen wat je écht leuk vindt. Bij Hoppenbrouwers Techniek zijn wij ieder jaar weer op zoek naar enthousiaste stagiairs die onze teams komen versterken. Ook in mindere tijden ben je bij ons van harte welkom en zul je veel ontwikkelingsmogelijkheden krijgen!

Naast een technische stage in de elektrotechniek of werktuigbouwkunde, is het ook mogelijk om stage te lopen op de stafafdelingen binnen Hoppenbrouwers. Ben jij nog op zoek naar een passende stage? Als erkend leerbedrijf geven wij graag 5 redenen waarom je een toffe stage bij Hoppenbrouwers zou willen lopen!

  1. Je doet praktijkervaring op. Stagiaires krijgen altijd de stomme klusjes? Echt niet! Jij krijgt uitdagende opdrachten waar jij gedurende je stage aan gaat werken. We zorgen dat deze opdrachten aansluiten op jouw studie en dat je kan doen wat je echt leuk vindt. Zo stomen wij jou klaar voor een toekomst in het werkveld.
  2. Je draait mee als volwaardig medewerker. Bij Hoppenbrouwers krijg je als stagiair veel verantwoordelijkheid en dagen we je graag uit. Je bent echt onderdeel van het team en je wordt betrokken in alles waar we mee bezig zijn.
  3. Je krijgt begeleiding van een professional uit het vak. Wat is er nou leuker dan jouw kennis overbrengen op iemand anders met interesse in het vak? Daar zijn onze collega’s het helemaal mee eens en staan daarom altijd klaar om jou tijdens je stage te begeleiden. Door de informele cultuur op de werkvloer heb je altijd de mogelijkheid om vragen te stellen.
  4. Je krijgt een ruime stagevergoeding. Iedere stagiair krijgt een stagevergoeding bij Hoppenbrouwers. Je werkt er immers hard voor.
  5. Er wordt echt wat gedaan met jouw inbreng. Wij worden er blij van als onze stagiairs met goede ideeën komen. We geven jou daarom ook opdrachten waarbij jij wat voor Hoppenbrouwers kan betekenen. Wij leren namelijk ook veel van onze stagiairs.