Stage lopen bij Hoppenbrouwers

Stage lopen bij Hoppenbrouwers

Zelf je toekomst in de techniek bepalen?

Heb jij nu moeite met het vinden van een meewerkstage of afstudeeropdracht? Bij Hoppenbrouwers Techniek zijn stagiaires, leerlingen en studenten altijd welkom, ook in minder drukke tijden! Al onze vestigingen werken met stagiaires, mbo-leerlingen, hbo-studenten en hbo-afstudeerders. Dus wil jij zelf je toekomst in de techniek bepalen? En ben jij een gedreven student die graag zelf de touwtjes in handen neemt? Kom dan stage lopen bij Hoppenbrouwers! Wij hebben als erkend leerbedrijf plaats voor ruim 125 stagiaires per jaar.

Wat zijn de voordelen?

  • Praktijkervaring opdoen;
  • Goede begeleiding;
  • Meedraaien binnen een team, specialisme of discipline dat past bij jouw interesse;
  • Klaarstomen voor een toekomst in de techniek;
  • Ruime stagevergoeding.

Uitdagende Stages

Wij hebben uitdagende meewerkstages en stage- of afstudeeropdrachten. Je krijgt daarnaast een ruime stagevergoeding bruto per maand. Dit is voor technische studies op hbo niveau €750 en voor mbo niveau 3/4 €450 en mbo niveau 1/2 €250. Bij een niet-technische hbo-stage is de vergoeding €350 bruto per maand, plus een eventuele bonus van €100 bruto per maand.

Je kunt vanuit allerlei technische opleidingen bij ons terecht, zoals technische bedrijfskunde, werktuigbouwkunde, elektrotechniek, mechatronica of industriële automatisering. Ook studenten zonder technische opleiding zijn welkom. Ook voor een staffunctie bij de afdelingen administratie, verbeteren & vernieuwen, communicatie / marketing, personeelszaken en ICT hebben we regelmatig stageplaatsen beschikbaar.

In overleg zullen we bekijken wat het beste bij je past. Je kunt hierbij denken aan een meewerkstage als software-engineer, hardware-engineer, tekenaar, werkvoorbereider, calculator of monteur. En binnen verschillende teams liggen er uitdagende afstudeeropdrachten.

Open Sollicitatie

Mocht je graag een stage willen doen bij Hoppenbrouwers stuur dan een open sollicitatie.

Herbeleef ons allereerste Online Stage Bij Event

Wil jij het allereerste Online Stage Bij Event van Hoppenbrouwers herbeleven? Bekijk onze livesessies over stage, trainee en bbl-mogelijkheden! Of verdiep je vakkennis via onze kennissessies! Ook in deze bijzondere tijd zijn stagiairs, bbl’ers en trainees welkom.

Hoppenbrouwers Experience Center

Wil jij als hbo-stagiaire of afstudeerder aan de slag gaan met het realiseren van product cellen door gebruik te maken van verschillende besturingssystemen? Doe een stage in het Hoppenbrouwers Experience Center. Hier leiden wij op een innovatie manier engineers op in de industriële automatisering. Het is de optimale leeromgeving tussen studenten/leerlingen en vaste medewerkers binnen ons bedrijf. Hier ga je werken aan iets wat ook écht gebruikt gaat worden.

Giel is hbo-stagiair bij Hoppenbrouwers

“Met mijn begeleider heb ik een goede klik. De gezelligheid en het harde werken gaan goed samen binnen ons team. Ook werk ik goed samen met mijn andere collega’s en houden we allemaal van een gezellig praatje. Als ik vragen heb dan kijken we hier meestal direct naar. We hebben korte lijnen waardoor je direct door kunt met je werkzaamheden. Hierdoor kom ik eigenlijk nooit vast te zitten in het werk.” – Giel Brekelmans hbo stagiair Werktuigbouwkunde

Technisch Traineeship Wertuigbouwkunde

Wat we steeds vaker merken, is dat afgestudeerden zich in deze gespannen arbeidsmarkt zich niet graag al vastleggen. Ze willen eerst ontdekken wat ze écht leuk werk vinden en welke rol het beste bij hen past. Daarom hebben we het Traineeship Werktuigbouwkunde ontwikkeld. Kiezen komt later wel, eerst lekker ervaring opdoen, meedraaien, bijleren en verder groeien. Je draait mee in diverse teams en werkt mee aan uitdagende projecten in uiteenlopende werkvelden; van ziekenhuizen en scholen tot attractieparken en industrie. Zo verdiep je je kennis en ervaring in duurzame gebouw gebonden installaties.

Trainee Ruud de Haas van Hoppenbrouwers Techniek

De drie meest gestelde vragen over een stage bij Hoppenbrouwers

1. Hoe lang duurt een stage?
Dit hangt af van de opleiding die jij volgt. Vaak gaat het om stages van een half jaar. Maar ook beroepsoriënterende stages van tien à twaalf weken komen voor. Wij staan overal voor open en passen ons aan, aan de eisen van je opleiding.

2. Hoe verloopt de begeleiding van stagiaires?
Tijdens een stage bij Hoppenbrouwers Techniek, krijg je een persoonlijke coach die jou tijdens jouw stage begeleidt. Hij of zij is jouw eerste aanspreekpunt binnen ons bedrijf.

3. Wat is de stagevergoeding?
Als je bij ons stage loopt, krijg je een royale maandelijkse stagevergoeding gericht op jouw opleiding.

Bij een technische hbo-stage krijg je een vergoeding van € 750,- bruto per maand en bij mbo-stage niveau 3/4 €450 en niveau 1/2  €250. Bij een niet-technische hbo-stage is de vergoeding € 350,- bruto per maand, plus een eventuele bonus van € 100,- bruto per maand.

Raoul van de Laak bij het Hoppenbrouwers Experience Center
Hoppenbrouwers Experience Center
Uurloner Thijs de Haas van Hoppenbrouwers Techniek