fbpx

Stage lopen bij Hoppenbrouwers

Stage lopen bij Hoppenbrouwers

Wil je stage lopen bij een bedrijf met bijna duizend collega’s, verschillende locaties, uiteenlopende technische disciplines en bijzondere projecten? Dat kan bij Hoppenbrouwers! Wij hebben als erkend leerbedrijf plaats voor ruim 125 stagiaires per jaar.

Wat zijn de voordelen?

  • Praktijkervaring opdoen;
  • Goede begeleiding;
  • Meedraaien binnen een team, specialisme of discipline dat past bij jouw interesse;
  • Klaarstomen voor een toekomst in de techniek.

HBO stage

Je kunt vanuit allerlei technische hbo-opleidingen bij ons terecht, zoals Technische bedrijfskunde, Elektrotechniek, Mechatronica of Industriële automatisering. Ook studenten zonder technische opleiding zijn welkom. Wij hebben ook diverse uitdagende opdrachten voor afstudeerders. Ook voor een staffunctie bij de afdelingen Administratie, Verbeteren & Vernieuwen, Communicatie, Personeelszaken en ICT hebben we regelmatig stageplaatsen beschikbaar.

HOP Experience Center

Het HOP Experience Center is een innovatieve manier om zelf engineers op te leiden in de industriële automatisering. Het is de optimale leeromgeving tussen studenten/leerlingen en vaste medewerkers binnen ons bedrijf. Als stagiaire of afstudeerder kan je in de HOP Experience Center aan de slag gaan met het realiseren van product cellen door gebruik te maken van verschillende besturingssystemen.

MBO stage

Vanuit een mbo Bol-opleiding niveau 2/3 opleiding kun je bij ons terecht voor een stageplaats.

VMBO stage

Zit je op het VMBO en ben je op zoek naar een snuffelstage? Dan hebben we ook ruimte voor jou en laten we je graag kennis maken met onze projecten binnen verschillende branches.

Vlog Hoppenbrouwers Experience Center

In deze vlog gaat Lotte langs bij de Hoppenbrouwers Experience Center. Dit is een innovatieve manier om zelf engineers op te leiden in de Industriële Automatisering. Het is de optimale leeromgeving tussen studenten en vaste medewerkers binnen ons bedrijf.