Vera Arts - Vestigingsondersteuner Deurne

Vera Arts

"Ik ben een beetje manager van alles."

“Mijn eerste baan was heel gaaf! Ik werkte tijdelijk als secretaresse van de burgemeester in de gemeente Helden-Panningen. De werkzaamheden waren super divers, ik moest van alles regelen. In de banen die hierop volgden heb ik mezelf ontwikkeld en ben ik uiteindelijk doorgestroomd naar functies in de inkoopafdeling en administratie. Ook heb ik in de avonduren een praktijkopleiding boekhouding gedaan welke ik succesvol heb afgerond.”

Van EVB naar Hoppenbrouwers Techniek

“Omdat ik ging samenwonen met mijn partner en omdat ik graag een volledige administratieve functie wilde, solliciteerde ik bij EVB Electrical Systems. Gelukkig met succes want ik werd voor 40 uur aangenomen voor administratieve taken. Inmiddels zijn we al een aantal jaren verder en is EVB aangesloten bij Hoppenbrouwers Techniek.  Ondanks dat ik destijds ben aangenomen voor de administratieve afdeling zijn mijn taken nu bij Hoppenbrouwers Techniek heel uiteenlopend. Ik doe nog steeds een gedeelte  van de administratie (facturatie voor projectleiders en urenverantwoording) maar ook een stuk communicatie, organisatie van evenementen,  ondersteuning van de projectleiders en ik ben receptioniste. Ook al is mijn takenpakket dus veranderd door de integratie met Hoppenbrouwers, ik vind het des te leuker geworden door de diversiteit. Ik ben een beetje manager van alles. Daarnaast ben ik, door mijn grote takenpakket, ook in contact met veel mensen, je hoort overal bij. Wanneer ik een vraag heb over de administratie, bel ik iemand in Udenhout en zij kunnen mij dan gelijk helpen. Hetzelfde geldt voor de receptionistes in Udenhout. Iedereen is heel aardig voor elkaar.”

Toekomst

“Ik vind het heel gaaf dat Hoppenbrouwers zo aan het uitbreiden is, ik ben er trots op om hier te mogen werken. Wanneer ik aan de toekomst denk, zou ik het mooi vinden als we hier in Deurne een groter pand krijgen en dat onze panelenbouw zich nog verder ontwikkelt. Hier wil ik mijn steentje graag aan bijdragen. Ik zit hier heel goed op mijn plek!”