Twan Kesseleer - Projectleider Twan Kesseleer

Als projectleider probeert Twan om zijn collega's in hun talent te laten werken

‘Plezier hebben in je werk is de basis’

Een vacature op Indeed trok zijn aandacht. Toch duurde het even voordat Twan Kesseleer de overstap maakte naar Hoppenbrouwers Techniek. 22 jaar trouwe dienst aan een werkgever geef je nu eenmaal niet zomaar op. Maar de nieuwsgierigheid won het van de spanning. Sinds september 2021 bouwt Twan aan een team binnen de discipline Beveiliging in Nijmegen waar hij mooie projecten mee oplevert.

Als Twan zijn eerste half jaar in een paar woorden moet samenvatten, dan hoor je: een warm welkom en volop uitdagingen. En die uitdaging, die zocht hij ook. Twan: “Na 22 jaar zat ik vast in bepaalde routines. Ik stond open voor iets nieuws, maar vond het ook spannend om het oude vertrouwde eventueel gedag te zeggen.” Een goede bekende van zijn vorige werkgever vertelde hem over Hoppenbrouwers en bood aan Twans naam te laten vallen bij het familiebedrijf. De rest is geschiedenis.

Geen dag is hetzelfde

Als projectleider is Twan overal bij betrokken. Heeft hij geen meeting, dan houdt hij zich bezig met een calculatie, het opmaken van een offerte, het aansturen van monteurs of -een van Twans favoriete taken- het coachen van zijn team. “Het team dat ik begeleid is een enthousiast team met heel veel capaciteiten. Wel zijn we nog aan het zoeken naar een uniforme werkwijze”, vertelt Twan. “Op dit moment besteed ik dan ook veel tijd en aandacht aan coaching en teambuilding. Iets wat ik ontzettend graag doe, want ik vind het leuk om met mensen en hun talenten te werken.”