Sjef Borgmans - Projectleider, Industriële automatisering Sjef Borgmans

Een dynamische job waar je gedreven in moet staan

“In 1998 solliciteerde ik op de functie van Engineer/projectleider waarbij ik eerst alleen als engineer werkzaam wilde zijn om het bedrijf, de medewerkers en de klanten goed te leren kennen. Ik werd bij Hoppenbrouwers gastvrij ontvangen en er was gelijk een vriendschappelijke band waardoor ik me enorm welkom voelde. Na een half jaar in deze functie ben ik sindsdien als Projectleider werkzaam.

Als Projectleider heb je hier een dynamische functie. Je hebt veel contacten met de klant en bent er ook verantwoordelijk voor. We werken eigenlijk als een kleine onderneming in een grote organisatie maar allemaal met het gezicht dezelfde richting in. Als Projectleider wordt er ook van je verwacht dat je gericht bent op je eigen medewerkers. Dat je hieraan leiding geeft en op de juiste manier coacht. Het belangrijkste doel hierbij is tevreden medewerkers.

Trots als klant en medewerker tevreden zijn

Ik vind het belangrijk dat onze mensen de kans krijgen om verder te groeien. Het is leuk dat je de jongens daarin mag begeleiden en daar verder in kunt brengen. Wanneer een project goed opgeleverd wordt en klant en medewerker tevreden zijn, dan maakt me dat trots op mijn werk. Mijn ambitie voor de toekomst is om het werk levend te houden en minder in de projecten te zitten maar meer bezig te zijn mensen te coachen en leiding te geven.”