Sidney Knoops - Uitvoerder Sidney Knoops

Sidney geniet van de afwisseling tijdens zijn werk als uitvoerder

‘Bij Hoppenbrouwers krijg je de kans om je eigen toekomst te bepalen’

Sidney Knoops werkt al zijn hele leven in de techniek en is dus een technicus in hart en nieren. Ruim een jaar maakt hij deel uit van Hoppenbrouwers. In deze korte tijd heeft Sidney mooie stappen gezet. Zo is hij doorgegroeid van leidinggevend eerste monteur naar uitvoerder.

Al tijdens het eerste kennismakingsgesprek wist Sidney dat hij bij Hoppenbrouwers zijn ambities waar kon maken. “Ik gaf toen al aan dat ik graag wilde doorgroeien tot uitvoerder”, vertelt Sidney. “Daar hebben we een plan op afgestemd en in een rustig tempo ben ik naar die rol doorgegroeid.” Sidney werkt nog maar kort bij Hoppenbrouwers en wil de organisatie eerst goed leren kennen, voordat hij een leidinggevende functie krijgt. Sidney: “Ik ben van mening dat je eerst het bedrijf moet leren kennen, voordat je leiding kunt geven. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.”

Prettige werkomgeving

Voor Hoppenbrouwers is lokale geworteldheid erg belangrijk. Dit zorgt niet alleen voor een vertrouwd gezicht bij klanten, maar ook voor een fijne werkomgeving voor de medewerkers. Voor Sidney is de gemiddelde reistijd per dag flink veranderd. Sidney: “Bij mijn vorige werkgever zat ik op projecten aan de andere kant van het land en was ik vaak drie uur onderweg. Door die reistijd ben je laat thuis en kon ik een stuk minder tijd doorbrengen met mijn gezin. Als ik nu wat verder moet reizen voor een project, wordt dat altijd in overleg gedaan. Ik merk dat er echt naar de medewerker wordt geluisterd en dat zorgt voor een prettige werksfeer en dus meer plezier in het werk.”

Het beste in elkaar naar boven halen

En plezier in zijn werk heeft Sidney volop. Hij is doorgegroeid van leidinggevend eerste monteur naar uitvoerder en zorgt ervoor dat zijn collega’s zonder problemen kunnen werken. Sidney: “Samen met de werkvoorbereider ben ik verantwoordelijk voor het materiaal, zodat iedereen lekker aan de slag kan. Zelf ben ik ook vaak op pad om klussen uit te voeren. Die afwisseling maakt het werken extra leuk. We hebben een fijn team en zetten graag een stap extra voor elkaar. Daardoor groeien we zowel persoonlijk en als organisatie.”

Zin in de toekomst

Sidney kijkt uit naar de toekomst en ziet een mooie carrière voor zichzelf weggelegd binnen Hoppenbrouwers. “Ik heb het goed naar mijn zin hier en heb veel vertrouwen in de organisatie, in de vestiging en in het team”, geeft Sidney aan. “Ik verwacht dat ons team blijft groeien en dat we een heleboel mooie projecten mogen doen. Voor mijzelf zie ik nog volop kansen om mijzelf verder te ontwikkelen als uitvoerder. Stap voor stap blijf ik me ontwikkelen en verder groeien. Je krijgt hier de kans om je eigen toekomst te bepalen.”