Sander van der Broek - Projectleider Werktuigbouwkunde Sander van den Broek

Sander van den Broek is Projectleider bij Hoppenbrouwers Techniek Heesch

“Ik ben trots op mijn werk, mijn team en op wat wij weten te presteren.”

Sander van den Broek is projectleider in Heesch. “Als projectleider binnen Hoppenbrouwers ben je geen klassieke projectleider meer. Je bent druk bezig met het binnen halen van werk, maar je bent ook veel bezig met je eigen team zoals hen motiveren en aansturen: een soort van project manager dus!”

Sander heeft een bewogen carrière binnen Hoppenbrouwers gehad en heeft verschillende functies mogen uitvoeren. “In 2006 ben ik bij van Bon Installaties – Technisch beheer te Heesch begonnen. Dit is in 2018 overgenomen door Hoppenbrouwers Techniek. Ik ben van hulp monteur doorgegroeid tot eerste monteur. Na een aantal jaar ben ik begonnen met het ondersteunen van de calculatie afdeling. Daar heb ik veel en snel kunnen leren. Doordat er versterking nodig was bij de afdeling Service Technisch beheer, ben ik daar werkvoorbereider geworden. Echter bleek dat service mij niet zo lag, want ik wilde graag grote projecten uitvoeren. Hierdoor ben ik werkvoorbereider op de afdeling Utiliteit en Woningbouw geworden, waar ik mijn eigen projecten kreeg. Na de overname door Hoppenbrouwers Techniek kreeg ik de kans om een eigen team om me heen te verzamelen. Deze kans heb ik natuurlijk direct aangegrepen.”

Doorstuderen

“Door de jaren heen heb ik al veel kennis in de praktijk opgedaan, maar de achterliggende theorieën waren mij nog niet bekend. Daarom ben ik in een deeltijd vorm nog een opleiding Middelbare Installatietechniek gaan volgen. Voorheen wist ik al hoe je moet berekenen en dimensioneren, maar ik vind het interessant dat ik nu de achterliggende informatie begrijp achter bepaalde berekeningen en interpretaties. Hierna wil ik zelfs nog een hbo opleiding Technische bedrijfskunde gaan volgen! Dit gaat mij helpen om mijn ambities waar te maken.”

Mooie resultaten

“Ik ben trots op mijn werk, mijn team en op wat wij weten te presteren. En natuurlijk ook op de mooie projecten die wij maken. De installaties die wij opleveren zijn duurzaam en met elkaar verbonden,  regeltechnisch moeten ze perfect zijn. Vakmanschap staat bij mij hoog in het vaandel. Het is leuk om dingen te ontwerpen waar veel uitdaging in zit. Plezier in mijn werk haal ik uit het behalen van goede resultaten met een hoog rendement. Hoe groter de uitdaging, hoe leuker ik het vind!