Ruud Verstraeten - vestigingsleider locatie Best

Ruud Verstraeten

“Ons team is heel belangrijk: we doen het echt samen”

Ruud Verstraeten is vestigingsleider van Hoppenbrouwers Best. Als voormalig directeur van Elbeto Techniek – sinds begin 2018 onderdeel van Hoppenbrouwers – is hij al sinds het prille begin betrokken bij deze vestiging.

“Ik ben van huis uit een echte techneut; al zo lang ik mij kan herinneren ben ik bezig met elektronica en elektrotechniek. Zelf stroomschemaatjes maken, software programmeren… Op technisch vlak kun je mij niet veel wijs maken. En oude liefde roest niet. Met Elbeto Techniek hebben we hele grote dingen gedaan. Natuurlijk omdat we de juiste technische achtergrond hadden, maar vooral ook omdat we heel gepassioneerd zijn om mooie projecten te realiseren. Om die reden zijn we ons altijd blijven ontwikkelen binnen diverse specialisaties en in verschillende branches, wij deinzen nergens voor terug. En die mentaliteit past heel goed bij Hoppenbrouwers.”

De kracht zit in de mensen

“Wij zijn met een klein bedrijf met een familiesfeer aangesloten bij een bedrijf waar meer dan 1200 mensen werken. Er zijn best wat dingen veranderd, vooral in de structuur en organisatie. Dat is wel even wennen, maar we zijn goed omgeschakeld samen. En daar ben ik heel blij om, want het team is heel belangrijk voor mij. We doen het al jaren sámen. Bij Hoppenbrouwers zijn we samen verdergegaan. En we blijven het samen doen, met al onze nieuwe Hoppenbrouwers-collega’s!”