Ronnie van Haperen - Vestigingsleider Barendrecht Ronnie van Haperen

Ronnie van Haperen start als Vestigingsleider met het opzetten van een nieuwe Hoppenbrouwers vestiging in Barendrecht

“Ik miste de Hoppenbrouwers-cultuur en kwam terug voor een nieuwe uitdaging!’’

Ronnie van Haperen begon zijn carrière bij Hoppenbrouwers als werkvoorbereider. Tegelijkertijd volgde hij een duale opleiding en aansluitend heeft hij ook één jaar voltijd Commercieel Technische Bedrijfskunde gestudeerd. Zijn gedrevenheid heeft hem gebracht naar een nieuwe uitdaging: Vestigingsleider Barendrecht.

Perfecte timing

Ronnie is een enthousiaste medewerker met enorm veel ambitie. Bij Hoppenbrouwers spreken we vaak over dromen en het waarmaken van dromen. Om zijn dromen en ambitie waar te maken vertrok Ronnie zes jaar geleden naar een ander bedrijf. De Hoppenbrouwers-cultuur bleek echter uniek en die miste hij. Ronnie: ‘’Precies op dat moment werd ik gebeld door goede kennis en oud-collega Jeroen Machielsen. Of we niet eens samen konden gaan zitten om wat interessante ontwikkelingen te bespreken. Eind 2018 ontstonden er plannen om een autonome vestiging in Barendrecht te gaan openen. De timing van deze uitdaging was perfect! Alsof het zo moest zijn!’’

Een logische stap

Het openen van een autonome vestiging in Barendrecht waarbij de focus in eerste instantie op de Industriële Automatisering zal liggen, is een logische keuze vertelt Ronnie. ‘’Vestigingen van Hoppenbrouwers die zich al focussen op de markt Industriële Automatisering zijn Udenhout, Deurne en Utrecht. Met de toevoeging van Barendrecht is een brede range van het land gedekt wat betreft deze discipline.’’ Marktonderzoek heeft uitgewezen dat er veel kansen liggen in deze regio meent Ronnie. Hoppenbrouwers kent al enkele klanten in de regio, maar heeft ook het doel om het klantenportfolio uit te breiden.

Een nieuwe uitdaging

De rol van vestigingsleider Barendrecht is voor Ronnie een nieuwe, uitdagende stap in zijn carrière. Op de vraag hoe Ronnie invulling gaat geven aan deze rol, vertelt hij: ‘’Ik ben down to earth. Je functie is maar een titel, de één is niet belangrijker dan de ander. Ik vind het prachtig om medewerkers te zien groeien en ik wil iets bijdragen aan die ontwikkelingen. Het is mijn doel om (nieuwe) medewerkers te begeleiden, zodat zij zich kunnen ontwikkelen richting een functie waar ze over 3 of 5 jaar willen staan. Mijn kracht is dat ik dicht bij de mensen sta: geen afstand, samen één team.”

De Hoppenbrouwers-cultuur

“De cultuur binnen Hoppenbrouwers is zo bijzonder, dat moet niet onderschat worden. De verantwoordelijkheid die we bij Hoppenbrouwers krijgen, waarin ambitie wordt gestimuleerd, is super. Hoppenbrouwers is daar echt onderscheidend in”, vertelt Ronnie. Enkele collega’s zullen met Ronnie naar Barendrecht vertrekken, maar er zal ook een focus gelegd worden op het werven van nieuw personeel. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als monteur, werkvoorbereider of projectleider in een ambitieus en gedreven team in Barendrecht? Solliciteer dan hier of neem rechtstreeks contact op met Ronnie via rvhaperen@Hoppenbrouwers.nl of 06-10995535.