Ronald Zoontjens - Service Specialist Beveiliging Ronald Zoontjens

Start bij Hoppenbrouwers

“In augustus 1995 ben ik begonnen als hulpmonteur bij Hoppenbrouwers. Ik ben gestart in de werkplaats in de panelenbouw maar na een paar weken ging ik al naar de buitendienst om te werken als hulpmonteur. Ik heb vooral gewerkt aan wat kleinere projecten zoals woningen. In 1998 ben ik begonnen bij onze discipline beveiliging. In die tijd waren de afdelingen service en beveiliging nog in elkaar verweven. Uiteindelijk is er besloten om deze disciplines van elkaar te scheiden en zo ben ik in de functie Service Specialist Beveiliging terecht gekomen.”

Nieuwe uitdaging

“Alhoewel ik het altijd naar mijn zin heb gehad bij Hoppenbrouwers werd ik steeds nieuwsgieriger naar hoe het er bij andere bedrijven aan toe ging. Ik vond een nieuwe uitdaging en besloot begin 2017 om Hoppenbrouwers te verlaten. Ik vertrok naar een kleinere organisatie. Dit had zo z’n voordelen maar ook zeker z’n nadelen. De korte communicatie lijnen waren fijn maar aan de digitalisering van werkprocessen was nog weinig aandacht besteed. Hierdoor kwamen er veel administratieve werkzaamheden op mijn bordje te liggen. En daar ligt mijn hart niet.”

Terug van weggeweest

“Pas toen ik bij een andere werkgever aan de slag ging, besefte ik me hoe professioneel Hoppenbrouwers is. Typisch een geval van: “Je weet pas wat je mist als je het niet meer hebt”. Ik kan me nu weer volledig focussen op hetgeen wat ik het liefst doe: service werk.”