Roland Vrijnsen - Projectleider Utiliteit en Woningbouw Roland Vrijnsen

Roland Vrijnsen is Projectleider Utiliteit en Woningbouw

“Mijn praktijkervaring heeft mij ver gebracht”

“Nadat ik mijn studie aan de LTS had afgerond, ben ik als bbl-monteur gaan werken. Dit wil zeggen dat ik vier dagen in de week als elektromonteur werkte en één dag in de week naar school ging. Na hard studeren, heb ik uiteindelijk mijn diploma tot eerste monteur sterkstroominstallaties behaald. Ik begon in de buitendienst als monteur en heb zo veel praktijkervaring op kunnen doen. Die praktijkervaring heeft me ver gebracht en is de basis van de groei die ik tijdens mijn loopbaan heb doorgemaakt.”

Van alle markten thuis

“Ik heb al een langdurige loopbaan bij onze vestiging in Deurne erop zitten en ben er trots op dat ik alle ontwikkelingen van de vestigingen van dichtbij heb gevolgd. Tijdens mijn carrière heb ik verschillende functies gehad en zo de kans gekregen om mezelf binnen mijn vakgebied te ontwikkelen. Mijn loopbaan bij het bedrijf begon bij het toenmalige Elektro van Hoof. Het eerste jaar bij Elektro van Hoof bleef ik als monteur werkzaam maar al snel veranderde mijn functie in de rol van werkvoorbereider. Omdat Elektro van Hoof een klein bedrijf was, waren mijn taken als werkvoorbereider vrij uitgebreid. Zo voerde ik taken als tekenaar uit, maar was ik ook bezig met magazijnbeheer. In drukkere tijden kwam het geregeld voor dat ik mijn werkkleding uit de kast trok om onze monteurs te ondersteunen. Die afwisseling vond ik leuk en uitdagend. Daarnaast bleef ik op deze manier ook op de hoogte van de ontwikkelingen in de buitendienst.”

Integratie van Hoppenbrouwers Techniek

“In eerste instantie was ik enigszins terughoudend wat betreft deze aansluiting. Destijds was ik tevreden met mijn toenmalige werksituatie, en de aansluiting bracht toch enige onzekerheid met zich mee. Daarnaast was ik in het begin ook wat sceptisch. Hoppenbrouwers was destijds al een groot bedrijf en is door de jaren heen alleen maar gegroeid in omzet, vestigingen en aantal medewerkers. Ik was bang dat ik een nummertje zou worden en dat er geen gehoor gegeven zou worden aan mijn ambitie. Niets bleek minder waar: nadat ik mijn dromen intern uitgesproken had, werden mijn persoonlijke doelen heel serieus genomen. Sinds 2018 ben ik projectleider Utiliteit en Service; een functie waar ik nog steeds met heel veel plezier invulling aan geef!