Robbin Aerts - Projectleider E-installaties Robbin Aerts

Robbin Aerts vertelt over zijn functie als Projectleider bij Hoppenbrouwers

‘’Door mijn ambitie heb ik het geschopt tot waar ik nu sta.’’

Robbin startte in 2015 als werkvoorbereider bij Hoppenbrouwers. Tijdens zijn eerste week maakte hij kennis met Henny de Haas, de algemeen directeur. Tegen Henny vertelde Robbin zijn ambitie om projectleider te worden. Henny spoorde hem aan een deeltijd opleiding  Technische bedrijfskunde te gaan doen en hij studeert in 2019 af!

In 2015, middenin de crisis, is Robbin bij Hoppenbrouwers gaan werken. Destijds, naar eigen zeggen, met nog niet zo veel ervaring als werkvoorbereider en op weinig plekken waren ze op zoek naar personeel. Hij kwam met Hoppenbrouwers in contact door één van de vele busjes met daarop het logo die hij rond zag rijden. Na de website bekeken te hebben, besloot hij te solliciteren. ‘’Ik heb ook nog een gesprek gehad bij een concurrent van Hoppenbrouwers, maar daar voelde ik mij een nummertje. Destijds bestond Hoppenbrouwers ook al uit 350 medewerkers en dat aantal is sindsdien alleen maar toegenomen, maar ondanks dat, blijft de familiaire sfeer blijft hier sterk merkbaar. Vooral dat iedereen hier gelijk aan elkaar is, maakt Hoppenbrouwers een mooi bedrijf om voor te mogen werken.”

Roosendaal

Aldus Robbin: ‘3 Jaar lang heb ik ervaring op mogen doen op de vestiging in Udenhout, waar ik in mijn rol als werkvoorbereider ontzettend veel geleerd heb. Toen bleek dat er in Roosendaal een autonome vestiging geopend zou gaan worden. Ik heb mijn kans gegrepen en stelde voor dat ik de vestiging in Roosendaal zou gaan ondersteunen. Mijn initiatief werd gewaardeerd en inmiddels werk ik hier al 2 jaar en heb inmiddels de kans gekregen om door te groeien naar projectleider in opleiding.

Toekomst plannen

Robbin heeft al een succesvol verleden bij Hoppenbrouwers, maar ook zijn plannen voor de toekomst zijn ambitieus. Over twee jaar wil hij een volwaardig projectleider zijn met een vast team van 12 man, waaronder een werkvoorbereider, engineer en een calculator. Met zijn team wil hij dan zo’n 3 á 4 miljoen omzet op jaarbasis draaien. Daarover zegt Robbin: ‘’Wellicht is het wat ambitieus, maar ik geloof er in dat ik dit over 2 jaar met mijn team kan realiseren!’’.

Een complete ontzorger

Als je aan Robbin vraagt of hij trots is op zijn werk, dan begint hij te glunderen. ‘’De dingen die we momenteel verwezenlijken voor klanten zijn zo gaaf. We zeggen wel eens gekscherend dat we een complete ontzorger zijn, maar eigenlijk is dat ook gewoon zo. We denken mee, we ontzorgen en op de afgesproken datum krijgt de klant een prachtige installatie opgeleverd. Overal is aan gedacht en als er iets is, dan lossen we het op. De projecten die we maken zijn echt gaaf, dus daar ben ik zeker trots op!