Paul Peeters - Clusterleider Panelenbouw en Industrie Deurne Paul Peeters

Maak kennis met Clusterleider Panelenbouw en Industrie Paul Peeters

“Uitdagend om het cluster verder mee uit te bouwen”

Paul Peeters is sinds september 2018 clusterleider Panelenbouw en Industrie van Hoppenbrouwers Deurne.

“Als clusterleider ben ik verantwoordelijk voor de teams Industriële Automatisering en Panelenbouw binnen de vestiging Deurne”, vertelt Paul. “Twee mooie teams, met elk hun eigen uitdagingen. Ons team Industriële Automatisering staat nog in de kinderschoenen. Het doel is dan ook om dit de komende jaren verder uit te bouwen. Een mooie uitdaging! Onze afdeling Panelenbouw is juist wel al groot. Ook hier willen we verder uitbouwen, maar vooral ook: mooie projecten blijven uitvoeren.”

Technische achtergrond

Paul Peeters is van huis uit een echte techneut. “Na mijn studie Elektrotechniek aan de Hoge Technische School kwam ik via enkele omwegen terecht bij EVB Electrical SyStems B.V., sinds 2015 onderdeel van Hoppenbrouwers. Ik ben hier gestart als hardware engineer en werkvoorbereider, werd vervolgens projectleider in opleiding en was daarna zo’n 10 jaar lang hoofd panelenbouw. Ik die rol heb ik de afdeling Panelenbouw in Deurne mee op de kaart gezet. Het team groeide van twee naar twintig monteurs. Een mooie ontwikkeling!”

Als clusterleider komt zijn technische achtergrond nog regelmatig van pas. “Hoewel ik me in deze functie vooral bezighoud met strategie en het coachen en inspireren van mensen, is het prettig dat ik me makkelijk kan inleven en mee kan praten over technische zaken.”

Informele organisatie

De Hoppenbrouwers-werkwijze past goed bij Paul. “Ondanks haar grote omvang is Hoppenbrouwers een heel informeel bedrijf. Binnen onze organisatie krijg je veel verantwoordelijkheid en bevoegdheden, waardoor je echt daadkrachtig kunt zijn. De lijnen zijn kort en de mensen benaderbaar. Dat spreekt mij heel erg aan!”