Paul Kremers - Projectleider Onderhoud, Inspectie & Service

Paul Kremers

“Techniek is de toekomst”

Paul Kremers werkt als projectleider Onderhoud, Inspectie & Service. Hij is 14 jaar geleden in contact gekomen met Hoppenbrouwers op een open dag van zijn school. “Sindsdien ben ik hier nooit meer weggegaan. Gewoonweg omdat ik altijd plezier in mijn werk heb gehad.”

“Na de BBL opleiding eerste verkoper werkte ik in de winkel van een witgoedbedrijf. Toch bleef elektrotechniek mij aanspreken. Daarom heb ik er destijds voor gekozen om bij Hoppenbrouwers te solliciteren. Tijdens mijn eerste gesprek voelde het meteen vertrouwd. Ik had het gevoel dat medewerkers er echt toe doen en dat heb ik nog steeds.’’

 

Doorgroeimogelijkheden

“Ik ben begonnen als monteur bij Utiliteit & Woningbouw. Op een gegeven moment heb ik de overstap gemaakt naar Industriële Automatisering en zo ben ik doorgegroeid naar zelfstandig monteur. Uiteindelijk heb ik een binnen functie gekregen als werkvoorbereider. Echter had ik de ambitie om door te groeien naar projectleider, maar bij de afdeling Industriële Automatisering was die mogelijkheid er op dat moment niet. Ik heb toen samen met mijn leidinggevende gekeken in welke functie ik met mijn ambitie wel door kon groeien. Zo kwam de gelegenheid om bij de discipline Service aan te sluiten waar ik de derde projectleider ben geworden. Na ongeveer 2 á 3 jaar een team opgebouwd te hebben, merkte ik dat er behoefte was aan iemand die een overkoepelende blik had. Deze taak heb ik toen op mij genomen. Ik ben nog steeds projectleider, maar ik kan nu de andere projectleiders, die op hun beurt weer hun eigen teams hebben, helpen om vestiging overstijgende vraagstukken op te lossen. Op deze manier zorgen we er samen voor dat we klaar zijn voor de groei” aldus Paul.

 

Opnieuw de boeken in

Twee jaar geleden is Paul weer begonnen aan een nieuwe studie: de deeltijd opleiding HBO technische bedrijfskunde. “In de jaren dat ik bij Hoppenbrouwers werkte had ik veel geleerd in de praktijk, maar de achterliggende theorieën waren mij onbekend. Ik wilde weten waarom we dingen doen zoals we ze doen zodat ik deze kennis beter kan overdragen aan collega’s. Dit is de reden dat ik weer ben begonnen met studeren.  Omdat ik al zo veel praktijkkennis heb meegekregen de afgelopen 14 jaar, is de combinatie tussen duaal studeren en fulltime werken goed te behappen.”

 

Er volledig voor gaan

“Techniek is de toekomst. Dat is nu al in zeer ruime mate en dat gaat in de toekomst alleen nog maar meer worden. Hoppenbrouwers is een innovatief installatiebedrijf en we volgen de uitvindingen van fabrikanten snel op. Daarmee is Hoppenbrouwers vernieuwend. Als je ambitie hebt, krijg je heel veel ruimte om die ambitie ook waar te maken. Je merkt dat wanneer mensen iets doen wat ze leuk vinden, er ook volledig voor gaan. Daar krijgen ze energie van en dan zijn ze ook vaak succesvol.”