fbpx

Miranda van Rijsewijk - Projectcoördinator Duurzame Energie

Miranda van Rijsewijk

“Geen dag is hetzelfde, dat maakt het uitdagend”

 

Stagiaire

 “Ik ben hier in 2013 begonnen als stagiaire op de afdeling personeelszaken. Na een leerzame stage van zeven maanden werd ik gevraagd om receptiewerk te doen in de vakantie. Dit heb ik twee zomers gedaan. In de avonden ben ik toen voor de afdeling duurzame energie klanten gaan bellen om advies gesprekken in te plannen. Op een gegeven moment ben ik ook gevraagd om het callcenter te leiden en dit heb ik toen gedaan. Doordat het callcenter voornamelijk werd ingezet door de afdeling duurzame energie, leerde ik veel over de producten en is mijn affiniteit met zonnepanelen ontstaan.”

Mijn functie als Projectcoördinator

“Begin 2018 ben ik overgestapt naar de afdeling duurzame energie. Hier houd ik me bezig met de particulieren markt. In mijn functie als projectcoördinator zijn de taken heel uiteenlopend. Er zit een stuk verkoop in en een gedeelte coaching van ons team. Ook komt er een groot gedeelte klanten contact bij kijken. Voordat mensen bij mij aan kloppen hebben zij vaak op onze website al een online dakscan gedaan. Hier vullen zij allerlei gegevens in waardoor ik sneller een gericht advies kan geven. Wat mijn functie verder heel uitdagend maakt, is de diversiteit en verantwoordelijkheid. Als er bijvoorbeeld een probleem is bij het installeren van zonnepanelen, lossen de werkvoorbereider en ik het samen op. Daar wordt je creatief en oplossingsgericht van!”

Toekomst

“Onze droom is dat iedere vestiging van Hoppenbrouwers een eigen duurzame energie team krijgt. We krijgen veel aanvragen en we willen deze graag allemaal goed verwerken. Een groter team is hiervoor noodzakelijk. Qua persoonlijke doelen wil ik eerst in mijn huidige functie groeien, ervaring op doen. Maar, natuurlijk heb ik wel ambities! Wanneer ik kijk naar de toekomst, zou ik graag door willen groeien naar projectleider.”