fbpx

Martien van Hoof - Vestigingsleider Deurne

Martien van Hoof

“Mijn taak? Zorgen dat medewerkers het naar hun zin hebben!”

Martien van Hoof is sinds januari 2018 vestigingsleider van Hoppenbrouwers Deurne. Als inwoner van Deurne en voormalig directeur van Elektro van Hoof – sinds 2017 onderdeel van Hoppenbrouwers Deurne – is hij een bekend gezicht in de omgeving.

Martien: “Hoppenbrouwers is een ambitieuze organisatie. Medewerkers hebben bij ons volop mogelijkheden om door te groeien. Inmiddels ben ik vestigingsleider van Hoppenbrouwers Deurne, maar ik startte op mijn zestiende als leerling-monteur in de elektrotechniek. Vervolgens werkte ik als monteur, werkvoorbereider en bedrijfsleider bij verschillende bedrijven in de regio. Dat ik als monteur ben begonnen, beschouw ik als een groot voordeel. Ik weet hoe de praktijk werkt. Na twaalf jaar als directeur van mijn eigen bedrijf Elektro van Hoof, is het nu tijd voor een nieuwe uitdaging. Het vestigingsleiderschap!”

Gezicht van Deurne

Als vestigingsleider is Martien het gezicht van de vestiging Deurne. Die rol past hem goed! “Ik woon zelf in Deurne en ben er jaren actief geweest als ondernemer: een groot voordeel. Hierdoor ben ik bovendien extra betrokken bij de lokale ondernemers. Ik ken veel mensen en veel mensen kennen mij. Dat komt regelmatig van pas.”

Tevreden medewerkers

“Als vestigingsleider zie ik het als mijn taak om ervoor te zorgen dat onze medewerkers het goed naar hun zin hebben. Wanneer dat het geval is, wordt het werk door hen gedragen. Dat zie je terug in een goed resultaat! Luisteren naar de medewerkers is heel belangrijk. Bij Hoppenbrouwers geven we onze mensen goede gereedschappen en materialen, veel vrijheid, verantwoordelijkheid en de ruimte om mee te denken. Dat werpt zijn vruchten af! En dat maakt het voor medewerkers ook leuk om bij ons te werken.”