Mark van Logchem - Projectleider Arnhem

Mark van Logchem

“Over 2 tot 3 jaar zal Hoppenbrouwers Arnhem uitgegroeid zijn tot een volledige, opzichzelfstaande vestiging.”

Op 1 januari 2020 kwam Mark van Logchem in dienst bij Hoppenbrouwers. Inmiddels is hij een klein half jaar op de afdeling Ziekenhuizen & Utiliteit werkzaam en die maanden zijn in een stroomversnelling voorbij gegaan. Dat heeft alles te maken met zijn nieuwe functie en het opstarten van een nieuw team voor een nieuwe vestiging.

Mark staat aan de wieg van de opstart van een nieuwe vestiging in Arnhem. Hij gaat een eigen team opbouwen die in deze regio aan de slag gaat. Het team in Arnhem zal zich voornamelijk gaan focussen op de markten ziekenhuizen en complexe utiliteit met zowel werktuigbouwkundige als elektrotechnische werkzaamheden. “Voor nu starten we vanuit een klein kantoor als virtuele vestiging, maar het is de wens om een vaste vestiging te worden. Over 2 tot 3 jaar verwacht ik dat Arnhem uitgegroeid zal zijn tot een volledige, opzichzelfstaande vestiging bestaande uit zo’n 25 medewerkers.”

Een dubbele nieuwe uitdaging

Waarom kiest Hoppenbrouwers nu voor de regio Arnhem? Mark: “Dat komt omdat we in de omgeving van Arnhem momenteel al veel projecten draaien zoals de verbouwing van het Atrium in het Rijnstate ziekenhuis en de nieuwbouw van zwembad Valkenhuizen. Gezien onze ambitie voor landelijke dekking, het belang van lokale geworteldheid én alle projecten die we in de omgeving draaien, ontstond het idee voor deze virtuele vestiging. Dit plan kwam ter sprake tijdens mijn sollicitatie.  De ideeën lagen al op tafel, maar Hoppenbrouwers miste nog een kartrekker om het uit te voeren. Zo had ik in één klap, twee grote nieuwe uitdagingen in de wacht gesleept; mijzelf ontwikkelen in de rol als projectleider én het uitbouwen van een team in Arnhem.’’

Het uitbouwen van een nieuwe vestiging

Omdat er weinig bestaande Hoppenbrouwers medewerkers in de buurt van Arnhem wonen, zal dit team van begin af aan opgebouwd moeten worden. Mark geeft aan dat de eerste gesprekken al plaats hebben gevonden: ‘’We hebben al enkele geschikte medewerkers gevonden, dus het begin van ons nieuwe team staat! Op korte termijn zou Mark nog graag een uitvoerder en een leidinggevende eerste monteur aan zijn team toe wil voegen, maar ook voor de andere openstaande functies hoopt hij invulling te vinden.

Uitdaging gezocht en uitdaging gevonden!

Mark is blij met de stap die hij heeft gemaakt. Daarover vertelt hij: ‘’Hoppenbrouwers is een open en transparant bedrijf waar betrokkenheid en autonomie voorop staan. Dat is een zeldzame combinatie en dit was precies waar ik naar op zoek was!’’ Ook het vertrouwen en de vrijheid die Mark krijgt, kan hij erg waarderen. ‘’Ik was op zoek naar uitdaging en dat heb ik gevonden bij Hoppenbrouwers!’’

Wil jij samen met Mark die uitdaging aangaan en meebouwen aan onze nieuwe vestiging in Arnhem? Solliciteer direct!