Mark Rensel - Vestigingsleider Utrecht Mark Rensel

Mark Rensel is al Vestigingsleider het gezicht van vestiging Utrecht

“Bij Hoppenbrouwers staan de deuren altijd open”

Mark Rensel is al van het begin af aan betrokken bij Hoppenbrouwers Utrecht. Sinds de opening is hij als vestigingsleider het gezicht van de vestiging.

Mark vertelt: “In 2012 ging ik via een detacheringsbureau als werkvoorbereider aan de slag bij Hoppenbrouwers in Udenhout. Toen dit bureau failliet ging, bleef ik bij Hoppenbrouwers in dienst. Als werkvoorbereider op het gebied van Water & Infra werkte ik mee aan een aantal grote projecten, waaronder de renovatie van de waterproductiebedrijven in Someren en Lieshout. In januari 2016 werd ik projectleider Water & Infra en sinds 1 september 2018 ben ik werkzaam als vestigingsleider van Hoppenbrouwers Utrecht.”

Dichter bij de klanten

Directeur Industrie, Water & Infra Roel Hoosemans, opperde eerder al eens om een vestiging in het midden van het land te openen. Mark: “Toen ik in 2016 aangaf dat ik deze doelstelling wil­de waarmaken, is het balletje gaan rollen. Met de vestiging Utrecht als resultaat! Door de opening van deze vestiging zitten we veel dichter bij onze klanten binnen de watersector in het midden en noorden van Nederland. Dat is prettig voor de klant, maar zeker ook voor onze medewerkers, die dan minder lange afstanden hoeven af te leggen.”

Mooie ambities

Op dit moment wordt de vestiging Utrecht bemand door Mark Rensel en zijn team. Voor wat betreft de monteurs creëren we een overlap tussen de huidige monteurs uit Udenhout en nieuwe monteurs uit de regio Utrecht. Zo zorgen we ervoor dat ook nieuwe monteurs de Hop­penbrouwers-gedachte meekrijgen. “Het is onze ambitie om uit te groeien tot een duurzame, autonome vestiging met continuïteit voor wat betreft omzet én rendement”, vertelt Mark. “We willen groeien, maar vooral ook kwaliteit leveren. Op dit moment zijn mijn werkzaamheden als vestigingsleider nog heel divers. Ik ben nauw betrokken bij projecten, maar ook volop aan het bouwen aan de vestiging, bijvoorbeeld om onze zichtbaarheid te vergroten. Naarmate de vestiging groeit, zal ik me meer bezig gaan houden met strategische zaken, zoals de aansturing van teams en de beheersing van processen. Ook daar heb ik veel zin in.”

De Hoppenbrouwersfamilie

“Hoppenbrouwers is een hele open, transparante organisatie”, vindt Mark. “De lijnen zijn kort en je bent echt onderdeel van de familie. De deuren staan bij ons altijd open en je krijgt veel mogelijkheden om te groeien. Dat spreekt mij enorm aan!”