Marina de Jong - Service Coördinator, Beveiliging Marina de Jong

Maak kennis met Service coördinator Marina de Jong

“Ik heb de hele dag contact met klanten”

“Voorheen was ik bloemist van beroep maar vanwege mijn gezondheid heb ik hier afstand van moeten doen. Ik werd planner bij een ander bedrijf en werk nu alweer geruime tijd bij Hoppenbrouwers. Door een vacature in een plaatselijk krantje kruiste Hoppenbrouwers mijn pad. De functie van Service-coördinator op de afdeling Beveiliging sprak me meteen aan. Zelf ben ik woonachtig in Udenhout en ik werk nu al ruim acht jaar bij Hoppenbrouwers. Het voornaamste doel als Service-coördinator is het oplossen van storingen. Ik heb de hele dag contact met klanten en regel de planning van de project- en storingsmonteurs.”

Als vrouw in een technisch bedrijf

“Het is een veelzijdige functie en het is voor mij elke dag anders. Ik heb veel afwisseling, moet snel en adequaat reageren en soms creatief zijn. Als de klant tevreden is dan ben ik ook tevreden. Om als vrouw deze functie uit te mogen voeren in een technisch bedrijf maakt me erg trots.”

De zelfstandigheid die je krijgt is echt top

“Ik ben blij met mijn functie en krijg zo veel uitdaging als ik zelf wil. We hebben een “ons kent ons” cultuur en we worden als bedrijf steeds groter. Wat ik erg belangrijk vind is dat we als bedrijf een goede naam hebben. We staan daarom goed in de markt. De zelfstandigheid die je krijgt binnen je eigen functie is echt top. Daarnaast is Hoppenbrouwers een stabiel bedrijf en dat geeft mij zekerheid in mijn werk. Ik hoef niet bang te zijn dat we zo maar omvallen.”