Koen Versteijnen - Projectleider Beveiliging Koen Versteijnen

Koen vertelt over de groei die hij binnen Hoppenbrouwers heeft gemaakt

‘Bij Hoppenbrouwers bepaal je je eigen lat’

Koen Versteijnen werkt al bijna twaalf jaar bij Hoppenbrouwers en groeide als Werkvoorbereider door naar Projectleider Beveiliging. Het team van Koen groeit hard en bestaat inmiddels uit zeventien medewerkers. “We leveren ieder project maatwerk naar de wens van de klant.”

Als Projectleider stuurt Koen zijn team aan en zorgt hij ervoor dat iedereen op zijn plek zit. Koen: “Ik ben steeds minder inhoudelijk met projecten bezig. Als projectleider sta ik meer aan de organisatorische kant en focus ik mij op het binnenhalen van nieuwe projecten en het ontwikkelen van mijn team. Het leuke aan beveiliging vind ik het contact met de klant. Je bezoekt regelmatig klanten om onderhoud en wijzigingen te bespreken. Ieder project is anders, het is belangrijk dat wij maatwerk leveren naar de wens van de klant. Die afwisseling maakt het leuk.”

Een echt familiebedrijf

Na bijna twaalf jaar bij Hoppenbrouwers is ook het gezin van Koen inmiddels bekend met de organisatie en de vele gezellige activiteiten die daarbij horen. “Die verbondenheid is fijn”, legt Koen uit. “Mijn kinderen zijn gewend om hier Sinterklaas te vieren en vinden dat altijd geweldig. Dit jaar kon dit grote feest, vanwege corona, helaas niet doorgaan. Toch werd alsnog alles uit de kast getrokken om het voor de kinderen zo leuk mogelijk te maken. Het is bijzonder om te zien dat er veel tijd en energie in dit soort activiteiten wordt gestoken.” 

Je eigen lat bepalen

Koen is het levende bewijs dat groei gestimuleerd wordt binnen Hoppenbrouwers. “Je bent zelf de bepalende factor om door te groeien, ja of nee”, geeft Koen aan. “Je krijgt de vrijheid om je te ontwikkelen en fouten te maken. Fouten maken is niet erg, als je er maar van leert. Je bepaalt zelf de hoogte van de lat. Hoe groter je ambitie is, hoe meer er mogelijk is. Het is leuk om te zien dat collega’s doorgroeien. Binnen Hoppenbrouwers kennen we veel verhalen van medewerkers die een mooie ontwikkeling hebben doorgemaakt. Daarom vind ik Hoppenbrouwers een prettige werkgever die een fijne werkomgeving biedt.”