Koen van Ostaden - Projectcoördinator IA Koen van Ostaden

“Alles is mogelijk bij Hoppenbrouwers”

Als werkvoorbereider is Koen van Ostaden werkzaam bij Hoppenbrouwers Techniek in Utrecht. “Ik ben in 2016 begonnen als werkvoorbereider voor team Water in Udenhout. Na het oprichten van de vestiging in Utrecht ben ik met mijn team daar naartoe verhuisd.” Nu werkt Koen met veel plezier als projectcoördinator. 

De opleiding Mechatronica aan het ROC in Tilburg en de Hbo opleiding Elektrotechniek aan Fontys in Eindhoven, is de basis die Koen heeft gelegd voordat hij bij Hoppenbrouwers aan de slag ging. “Ik ben begonnen met een mbo opleiding richting commerciële dienstverlening, iets heel anders. Dit heb ik ongeveer een half jaar gedaan en kwam er toen achter dat het niets voor mij was. Doordat ik altijd bezig was met zelf dingen maken en klusjes doen voor anderen, kwam ik er achter dat ik een toekomst in de techniek ambieerde.”

Hoppenbrouwers biedt je de kans

Volgens Koen is alles mogelijk bij Hoppenbrouwers: “Ik ken mensen die hier als hulpmonteur zijn begonnen en die nu als service engineer opereren. Er zijn veel opleidingsmogelijkheden en manieren om jezelf te ontwikkelen. Hoppenbrouwers support dat heel erg. Daarnaast is het ook zo dat als je hebt bewezen dat je graag iets wilt, Hoppenbrouwers je daar ook de kansen voor biedt.

Toekomstplannen

“Over vijf jaar zie ik mijzelf als projectleider in de discipline Water of Duurzame Energie. Mijn doel is om een eigen team onder mijn hoede te hebben, waar ik projecten mee realiseer in Utrecht en omgeving. De projecten die ik dan zou willen draaien hebben te maken met proces optimalisering of het uitbouwen van een duurzame tak in de waterwereld,” aldus Koen.

Wil jij ook aan de slag gaan bij Hoppenbrouwers Techniek? Bekijk hier de vacatures!