Johan Hammink - Projectleider Johan Hammink

Johan is trots op zijn team en geniet van de mooie projecten

‘Het bevalt mij heel goed om als zelfsturend team te werken.’

32 jaar werkte Johan voor Löwik Installatiegroep. Totdat het bedrijf in 2020 werd overgenomen door Hoppenbrouwers. Een hele ommezwaai. Maar Johan en zijn collega’s besloten ervoor te gaan. Inmiddels staat het aantal dienstjaren voor Johan op 34 en is hij doorgegroeid naar projectleider.

Johan begon als W-monteur in de woningbouw. “Dit heb ik 12 jaar gedaan. In deze jaren heb ik mijn diploma’s behaald voor W-installateur niveau 4”, licht Johan toe. “Daarna heb ik als W-monteur 10 jaar in de utiliteit gewerkt, en dan vooral in zorglocaties en kantoorgebouwen in binnen- en buitenland. Ondertussen behaalde ik mijn diploma’s voor monteur E-installaties en legionellapreventie. Dankzij deze jaren ervaring ben ik Leidinggevend Monteur/Uitvoerder geworden, iets wat ik zo’n 7 jaar heb gedaan. Ik besloot me verder te verdiepen in het leidinggeven en haalde mijn papieren voor Technisch Leidinggevende.

In 2018 kreeg ik de kans om projectleider te worden, en dat doe ik tot op heden nog steeds met veel plezier. De DLV-projecten (Dagelijks Leven, red.) die wij als team uitvoeren en opleveren, zijn zorglocaties verspreid over heel Nederland voor mensen met dementie. We hebben voor deze opdrachtgever nu al bijna 80 locaties mogen uitvoeren, zowel W als E-installatie.”