Jan Denissen - Lead Engineer Werktuigbouwkundige installaties

Jan Denissen

"Ik wilde loodgieter worden"

“Begonnen aan de MAVO wist ik niet goed wat ik moest gaan doen. Al snel had ik het idee om loodgieter te worden en na een studie aan de MTS en HTS werk ik nu al 13 jaar in de Werktuigbouwkundige installaties. Na het faillissement van Sebregts ging ik op zoek naar een nieuwe werkgever en kwam ik terecht bij Hoppenbrouwers. De uitdaging voor mij zat hem in het feit dat ik hier kon meedenken in de regel technische tak binnen de klimaat installaties. Inmiddels werk ik al weer enkele maanden bij Hoppenbrouwers en ben ik trots op de goede uitstraling van de organisatie naar buiten toe. Iedereen kent het bedrijf.”

Lead engineer

“Als Lead engineer ben ik de vraagbaak van collega’s en controleer ik de engineers. Dagelijks ben ik bezig met het calculeren en houd ik me bezig met het voortraject om er voor te zorgen dat er werk binnen komt. We werken in projectteams en door de groei komen er steeds teams bij. Alles is dan nieuw en ik help ze mee hun draai te vinden. Daarbij ondersteun ik ook het technische gedeelte van het project.”

Eigen meet & regel team

“In mijn functie ben ik trots op de alledaagse dingen .Mijn ambitie is om te werken in een eigen meet en regel team, als zelfstandige afdeling binnen Hoppenbrouwers. Op een meet & regel afdeling realiseer je de aansturing van klimaat installaties binnen een gebouw. Bij Sebregts besteedden we dit altijd uit maar Hoppenbrouwers is natuurlijk erg goed in het bouwen van panelen en kan het in eigen huis.

De cultuur binnen Hoppenbrouwers ervaar ik als prettig. Iedereen is aardig voor elkaar en heeft iets voor de ander over. In een informele sfeer wordt er gedaan wat er gevraagd wordt en worden er goede afspraken gemaakt. Ik heb moeten wennen aan het bedrijf omdat Hoppenbrouwers een stuk groter is dan mijn vorige werkgever. Er werken hier veel mensen waardoor je niet met iedereen persoonlijk contact hebt, maar ik weet zeker dat ik lekker mijn ding kan doen binnen het bedrijf en dat is fijn.”