Henny de Haas - Algemeen directeur Henny de Haas

Henny de Haas is Algemeen Directeur van Hoppenbrouwers techniek

“De kracht zit in onze mensen”

Henny de Haas, algemeen directeur; “Mijn doelstelling is om medewerkers aan hun droombaan te helpen en ervoor te zorgen dat ze iedere dag met plezier naar hun werk gaan. Dit doe ik uiteraard niet alleen, elke medewerker oftewel ‘Hopje’ is zelf verantwoordelijk voor een gezonde en prettige werksfeer.

Ik werk zelf sinds 1998 bij Hoppenbrouwers en vorm samen met Corné de Meijer, Marcel de Boer, Roel Hoosemans, Marcel Hendrikx, Rene van Loon en Ellen Vermeer de directie. We investeren continu in onze medewerkers en iedereen krijgt de kans te groeien en zich verder te ontwikkelen. Medewerkerstevredenheid staat bij ons op nummer één.

Ik heb er plezier in medewerkers zo te coachen dat iedereen zijn eigen beslissingen neemt. Ik bemoei me zo min mogelijk met details, zodat onze medewerkers de ruimte krijgen om zelf beslissingen te nemen binnen hun werk. Ze verstoppen zich niet als dingen even anders gaan dan de bedoeling was. We verwachten wel dat al onze medewerkers op alle posities binnen de organisatie coachend en inspirerend zijn en zichzelf en elkaar motiveren.

Ik voel me geen baas maar meer een coach. Wanneer een medewerker door een opdrachtgever wordt teruggevraagd dan weet ik dat het goed zit. De betrokkenheid en trots van de betreffende medewerker is overgekomen. Met een tevreden klant als resultaat, dan is mijn doel behaald.

Ik ben ervan overtuigd dat tevreden medewerkers zorgen voor tevreden klanten!”