Gina de Waal - Medewerker Personeelszaken Gina de Waal

"Persoonlijke aandacht naar onze medewerkers is belangrijk"

“We vinden persoonlijke aandacht naar onze medewerkers toe erg belangrijk. Dit doen we niet alleen door je bijvoorbeeld een bloemetje te geven op je verjaardag of leuke activiteiten te organiseren, maar ook in het kader van jouw eigen ontwikkeling. Als nieuwe medewerker krijg je als je in dienst komt een driedaagse Hoppenbrouwers training waar je onder andere kennis maakt met de cultuur, de normen en waarden van ons bedrijf. We bieden nieuwe medewerkers hun ouders, partner en/of kinderen ook de gelegenheid kennis te maken met ons bedrijf tijdens een kennismakingsavond.”

Persoonlijke ontwikkeling

“Als medewerker heb je een eigen coach die je begeleid in je werk en bij jouw eigen ontwikkeling. We hebben een ruim aanbod van (technische) opleidingen die we medewerkers kunnen aanbieden en passend zijn bij hun functie.”

Activiteiten buiten werktijd

“Buiten de persoonlijke aandacht organiseren we als bedrijf leuke activiteiten buiten werktijd. Onze personeelsvereniging, Hoppa, organiseert bijvoorbeeld een bioscoopavond, personeelsfeest en Sinterklaasfeest. Jaarlijks ontmoeten onze medewerkers onze relaties tijdens een gezamenlijke BBQ. En aan het einde van ieder kwartaal sluiten we de deuren een half uur eerder om bij te praten en gezamenlijk een borrel te kunnen drinken.”