Geert Oerlemans - Projectcoördinator Data Geert Oerlemans

Geert wil zich bij Hoppenbrouwers verder ontwikkelen

‘Hoppenbrouwers biedt mij de kans om mijzelf verder te ontwikkelen.’

Na zijn afstudeerstage is Geert Oerlemans zijn onderzoek uit gaan voeren. Sinds juli is hij in dienst bij Hoppenbrouwers als Projectcoördinator Data. “Ik ben blij dat ik de kans heb gekregen om mijn onderzoek in de praktijk te brengen. Hoppenbrouwers investeert in de eigen medewerkers en dat geeft veel vertrouwen.”

Als stagiaire deed Geert onderzoek naar het gereedschap beheersysteem binnen Hoppenbrouwers. Geert: “De afdeling Inkoop & Logistiek gaf aan een beter inzicht te willen krijgen in de registratie van de uitgifte van gereedschap. Daar heb ik namens Data, onderzoek naar gedaan.”

Geert kreeg tijdens zijn stage al snel het gevoel dat hij bij Hoppenbrouwers op de juiste plek zit. “Hoppenbrouwers investeert in haar medewerkers en biedt mij de kans om me te ontwikkelen”, geeft Geert aan. “Het is fijn om direct veel vertrouwen te krijgen. Dat motiveert enorm. Op deze wijze helpen we elkaar om door ontwikkelen en mooie resultaten te realiseren.”

Initiatief nemen wordt beloond

Al snel merkte Geert dat er bij Hoppenbrouwers veel mogelijkheden voor hem zijn. Geert: “De vrijheid die je krijgt heeft ook te maken met de bedrijfscultuur. Ik krijg de ruimte om mijn eigen visie op een project los te laten. Ik vind de ambitie, doelgerichtheid en de daaraan gekoppelde visie van het bedrijf mooi. Vaak zie je bij bedrijven dat dit wordt gebruikt als verkooppraatje. Bij Hoppenbrouwers ervaar je dit bij iedere samenwerking die je aangaat.  Je wordt gestimuleerd om eigen initiatief te nemen.”

Als coördinator zorgt Geert dat alle betrokken partijen bij een project tevreden blijven. Een rol waarin Geert helemaal tot zijn recht komt. “Tijdens mijn stage kwam ik erachter dat ik meer plezier kreeg van het coördineren, dan van het programmeren. Dit heb ik aangegeven en daar zijn mijn werkzaamheden op aangepast”, licht Geert toe

Volop kansen bij Hoppenbrouwers

In februari start Geert met een deeltijd masteropleiding en combineert hij zijn werkzaamheden bij Hoppenbrouwers met school. Geert: “Ik ben net afgestudeerd en leer hier iedere dag. Maar omdat ik nog niet uitgestudeerd ben en mij theoretisch verder wil ontwikkelen, is het fijn dat ik de mogelijkheid krijg om school te combineren met werk. Bij Hoppenbrouwers liggen heel veel uitdagingen op me te wachten. Daar heb ik heel veel zin in. Ik kijk uit naar de toekomst.”