Erik Fridael - Contractbeheerder Werktuigbouwkundige installaties Erik Fridael

"Beheer, Onderhoud & Service is mijn paradepaardje"

“Ik zit al een lange tijd in de installatie techniek. Als monteur heb ik veel ervaring opgedaan en mezelf snel kunnen ontwikkelen. Vanuit hier ben ik doorgegroeid naar de functie tekenaar/projectleider. Eenmaal doorgegroeid kreeg ik de kans een afdeling service & onderhoud op te starten. Na 10 jaar bij mijn vorige werkgever ben ik een nieuwe uitdaging aan gegaan en heb ik in 4 jaar tijd het zelfde mogen doen bij Sebregts. Service & onderhoud is en blijft mijn paradepaardje, ik sta graag klaar voor klanten. Het geeft mij energie als klanten aangeven dat het onderhoud is uitgevoerd en de installatie weer optimaal functioneert.”

Klik met het bedrijf

“Na het faillissement van Sebregts begin 2015, waren er een aantal geïnteresseerde kandidaten voor een eventuele overname. Uiteindelijk is het Hoppenbrouwers geworden en was er voor mij de mogelijkheid in dienst te treden. Ik had meteen een goede klik met het bedrijf. De reden dat ik hier nu werk heeft niet alleen te maken met het faillissement. Bij Hoppenbrouwers zijn ze eind 2014 gestart met de werktuigbouwkundige afdeling. De uitdaging voor mij is om de afdeling service en onderhoud hier verder te ontwikkelen. De prioriteit in mijn functie als contractbeheerder is het beheren van de onderhoudscontracten binnen de wtb-installatie. Alles wat te maken heeft met contracten, beheer, monitoring en inspectie zijn dagelijkse kost.

Ambitie

Mijn ambitie is om de onderhouds tak van de wtb-installaties binnen Hoppenbrouwers volledig op te zetten. Er zijn genoeg kansen en mogelijkheden om deze afdeling verder uit te bouwen. Ik ben hier helemaal vrij in. En dat is ook de reden waarom ik graag bij Hoppenbrouwers werk. Er mag zelf besloten worden, je kunt jezelf goed ontwikkelen binnen de organisatie en iedereen waardeert iemand zoals hij of zij is.’’