Edwin Klein - Inspecteur Edwin Klein

Maak kennis met Inspecteur Edwin Klein

“Ik heb veel contact met mensen en kan daardoor mijn werk goed doen.”

“Ik ben bij Hoppenbrouwers terecht gekomen via een oud collega bij mijn toenmalige werkgever. Hij was al eerder naar Hoppenbrouwers gegaan en benaderde mij dat er een functie vrij was voor een Inspecteur. Binnen een week was het geregeld en kon ik beginnen bij de afdeling Inspectie & Onderhoud. De afdeling was toen nog vrij klein maar is inmiddels behoorlijk gegroeid. En dat is positief.

Verschillende inspecties

Als inspecteur voer je verschillende inspecties uit: NEN1010, NEN3140, thermografische en machineveiligheidsinspecties uit. Afhankelijk of het een nieuwe of bestaande installatie is, passen we de verschillende type inspecties toe. In mijn functie heb ik dagelijks veel contact met mensen en dat is erg belangrijk om mijn werk goed te kunnen doen. Vaak kom ik voordat ik ga inspecteren al erg veel te weten tijdens gesprekken met de gebruikers van de installatie. Hierdoor kunnen we knelpunten sneller vaststellen en rapporteren. Het doel van mijn functie is dat knelpunten in de installatie aangepakt worden zodat de gebruikers een veilige installatie hebben.

Ik vind het ontzettend leuk werk en wil dit in de toekomst zeker blijven doen. Ik krijg veel vrijheid om mijn functie uit te voeren en heb eigen verantwoordelijkheid. Ik ben trots als ik na een inspectie een mooi en netjes rapport heb gemaakt dat ik vervolgens aan de klant mag overdragen.”