Coen Keijsers - Leerling Servicemonteur Coen Keijsers

Coen barst van de ambitie en is blij met de groeimogelijkheden bij Hoppenbrouwers

‘Ik vind het fijn dat ik hier de kans krijg om te leren en te groeien.’

Na een meeloopdag was Coen Keijsers overtuigd en solliciteerde hij bij Hoppenbrouwers. Coen is Leerling Servicemonteur en wil zich ontwikkelen tot een vakbekwaam monteur. Hij barst van de ambitie en wil zich bij Hoppenbrouwers verder ontwikkelen. “Dankzij alle vrijheid en verantwoordelijkheid die ik krijg, leer ik veel en voel ik me een volwaardig teamlid en medewerker.”

Meeloopdag gaf de doorslag

Coen maakte de overstap gemaakt van automonteur naar Leerling Servicemonteur bij Hoppenbrouwers. “Binnen de autotechniek werk je altijd op dezelfde werkplek. Dat vind ik jammer”, licht Coen toe. “Ik zit niet graag stil en ben juist graag onderweg. Vorig jaar had ik een meeloopdag bij Hoppenbrouwers Techniek. Ik was meteen verkocht. Het is een hele goede keus geweest om als Leerling Servicemonteur aan de slag te gaan. De dagen zijn afwisselend en ik leer veel. Ik houd me bezig met het onderhoud en reparaties van verschillende installaties. Denk aan airco’s, cv-ketels of een luchtbehandelingskast bijvoorbeeld. ”

Warm welkom

Coen is nog maar net in dienst bij Hoppenbrouwers. Toch voelt hij zich al helemaal thuis. Coen: “Iedereen doet zijn best om je op je gemak te stellen. De sfeer in ons team is heel goed. Iedereen werkt hard en staat voor elkaar klaar. Ik leer iedere dag van ervaren monteurs, die hun kennis met mij willen delen.”

Kijken, luisteren, leren

Binnenkort start Coen met een opleiding en wordt hij opgeleid tot Servicemonteur. Ondertussen leert hij veel van zijn collega’s. “Ik ben gekoppeld aan een vaste monteur. En hij is mijn begeleider”, vertelt Coen. “Ik kijk en luister goed naar alle monteurs. Iedereen doet er alles aan om je verder te helpen. Tijdens de groeimeters krijg je te horen waar je staat en wat je ontwikkelpunten zijn. Ik vind het fijn dat ik hier de kans krijg om te leren en te groeien.”

Op naar de top

Coen is erg gemotiveerd en heeft de ambitie om verder te groeien. Coen: “Ik focus mij nu op mijn opleiding. Het is fijn om te weten dat je bij Hoppenbrouwers de mogelijkheid krijgt om door te groeien en dat je gestimuleerd wordt om te blijven leren. Als leerling monteur krijg je direct veel verantwoordelijkheid. Zo heb ik al een aantal keer een klus alleen opgelost en onlangs mijn eigen bus gekregen. Natuurlijk gaat het niet altijd goed, maar daar word je niet op afgerekend. Het mag fout gaan, als je er maar van leert.”