Christian Wijnen – Inspecteur

Christian Wijnen

Focus op inspectie

“Sinds 2000 ben ik werkzaam bij EVB, van BBL leerling naar Technicus sterkstroominstallaties, en sinds 2012 in de functie van inspecteur. Met de overname door Hoppenbrouwers in mei 2015 zijn er groei mogelijkheden en nieuwe kansen. De overgang van EVB naar Hoppenbrouwers is vlug gegaan, maar het is goed dat we doorgepakt hebben. Ik heb de samenwerking met de nieuwe collega’s als zeer prettig ervaren.”

Er is een klik

“Ik heb nu de uitdaging om het inspectieteam verder uit te bouwen en op de kaart te gaan zetten in de regio Deurne. Het klikt goed met de inspectiecollega’s uit de andere vestigingen en ik heb de laatste periode veel van ze geleerd. We leren ook van elkaars processen en pakken daar het beste uit om het complete proces te optimaliseren.”

Een voltallig inspectieteam in Deurne

“Wij hebben nu vrij kleine inspectieprojecten. Dit is zeker een verschil met Udenhout, die meer bij grote industrieklanten actief zijn en grotere projecten draaien. GEA Food Solutions is één van de grotere inspectieklanten vanuit Deurne. En daar zijn we erg trots op. Hier voeren we onder andere de NEN3140 en thermografie inspecties uit en nemen we een stukje netspanningsanalyse mee. En uiteraard werken we de tekeningen van het pand bij, zodat deze actueel blijven. In totaal is dit een project van 1.600 uur wat verdeeld is over vijf jaar. Ik zit daar nu gemiddeld één dag per week op locatie.

Komende jaren hoop ik meer van deze klanten te mogen bedienen en ons team met minimaal drie inspecteurs uit te kunnen breiden. Ik zie de toekomst met plezier tegemoet als Hoppenbrouwers Deurne.”