Babette van Loon - Vestigingsleider Babette van Loon

De filosofie van Hoppenbrouwers past goed bij mij

Een succesvolle organisatie is het gevolg van tevreden medewerkers, daar geloof ik heilig in’´

De vestiging Heesch behoort sinds drie jaar tot de Hoppenbrouwersfamilie en is de afgelopen jaren flink gegroeid. In mei 2021 startte Babette van Loon als vestigingsleider in Heesch, nadat ze enkele jaren als interim-leidinggevende voor diverse bedrijven werkte. Babette voelde zich direct welkom in het familiebedrijf. “Ik heb het hier ontzettend naar mijn zin. Hoppenbrouwers is een mooie organisatie met een filosofie die goed bij mij past.”

Babette heeft helemaal haar draai gevonden bij Hoppenbrouwers. “Heesch is een bijzonder mooie vestiging”, vindt Babette. “Heesch beschikt over een topteam. Een ideale mix aan collega’s met veel kennis en passie. Collega’s die bereid zijn elkaar te helpen, die niet wegelopen voor verantwoordelijkheid, die ambitieus zijn, en die bereid zijn een extra stap te zetten voor elkaar en voor klanten.”

Leven lang leren en ontwikkelen

Hoppenbrouwers-medewerkers krijgen alle kansen om zich te ontwikkelen. Ze staan immers op nummer één. “Ik ben heel blij met deze werkwijze”, licht een enthousiaste Babette toe. “Een succesvolle organisatie is het gevolg van tevreden medewerkers, daar geloof ik heilig in. Veel van onze medewerkers volgen een cursus of opleiding. We starten nu ook met kennissessies, zodat we van elkaar kunnen leren en het beste in elkaar naar boven halen.”

Tijdens projecten werkt de vestiging Heesch vaak samen met andere vestigingen. Babette: “Ik vind het mooi om te zien hoe de samenwerking tussen vestigingen verloopt. Wil je succesvol zijn, dan moet die samenwerking goed zijn. Mocht een vestiging meer kennis hebben van een bepaald vakgebied, dan kun je daar altijd bij terecht. Die verbondenheid zorgt voor een fijne werksfeer.”

De jeugd heeft de toekomst

Hoppenbrouwers heeft enorm veel vertrouwen in de jeugd, zij zijn tenslotte de vakmensen van morgen. Babette investeert met de vestiging Heesch veel in de relatie met scholen. “We willen de beste partner zijn voor scholen, werknemers en klanten”, licht Babette toe. “Ik zie het ook als een maatschappelijk vraagstuk. We hebben elkaar hard nodig. We willen jonge talenten hier kennis laten maken met techniek om ze vervolgens op te leiden tot vakmensen. Geweldig om te zien hoe enthousiast studenten zijn. Zij zijn de vakmensen van de toekomst en daarom meer dan welkom hier.”

Grote ambitie

Babette heeft met de vestiging Heesch grootse plannen om verder te groeien en kijkt uit naar de toekomst. “De echte uitdaging zit hem in het vinden van personeel”, geeft Babette aan. “In 2025 willen we 160 medewerkers hebben. Momenteel zitten we op 75 medewerkers. Het zijn flinke ambities, maar ik weet zeker dat we ze waarmaken. We zijn een vestiging boordevol potentie.”