Angelo Kools – Werkvoorbereider, Industriële automatisering

Angelo Kools

"Plezier in mijn werk komt ten goede aan mijn studie"

“Tijdens het eerste jaar van mijn opleiding HBO elektrotechniek kwam ik bij Hoppenbrouwers terecht. Mijn opleiding bij Avans Hogeschool duurde vier jaar, waarbij ik één dag en één avond per week naar school ging. De overige dagen werkte ik bij Hoppenbrouwers. Ik heb plezier in mijn werk en dat kwam ten goede aan mijn studie.”

Van begin tot eind

We realiseren projecten voor een vaste groep klanten en in mijn werkzaamheden ben ik een spin in het web. De ene keer ben ik bij een klant om een opname te doen. De andere keer ben ik op kantoor bezig met het uitwerken van offertes of het doen van bestellingen. Ik maak de projecten van begin tot eind mee. Het leukste vind ik dan ook om alles te regelen met onze buitendienst medewerkers, onze afdeling Panelenbouw en natuurlijk met de klant.

Een open cultuur

Binnen ons team en binnen Hoppenbrouwers als bedrijf bestaat een open cultuur. Je kunt bij iedereen terecht en de deur staat altijd open, ook bij de directie. Mijn verdere ambitie is om door te groeien naar een Projectleidersfunctie die ik straks volledig zelfstandig kan uitoefenen.”