Leren en werken Leren en werken

Stage lopen bij Hoppenbrouwers

Wil jij zelf je toekomst in de techniek bepalen? En ben jij een gedreven student die graag zelf de touwtjes in handen neemt? Kom dan stage lopen bij Hoppenbrouwers! Wij hebben als erkend leerbedrijf plaats voor ruim 125 stagiaires per jaar.

Bob van den Bosch hbo stagiair bij Hoppenbrouwers Techniek

Het bbl-traject

Wil jij werken en leren combineren? En heb je een passie voor de techniek? Bij Hoppenbrouwers zijn we altijd op zoek naar bbl-leerlingen. Tijdens je opleiding krijg je intensieve begeleiding van onze praktijkopleiders en daarnaast krijg je extra begeleiding in onze praktijkschool. Word jij de vakman van de toekomst?

Meld je aan voor Hoppenbrouwers live op 22 maart en 12 april 2021

Aan de slag met een technisch Traineeship

Jij bent druk met het afronden van een technisch hbo. Of bent zelfs al afgestudeerd. De technische wereld staat om je te springen en er zijn keuzes genoeg. Maar jij bent op zoek naar een verdiepende functie waar je aan de slag gaat met complexe installatietechnieken. Daarbij zoek jij een werkgever waar je veel leert, de doorgroeikansen groot zijn en je kunt rouleren binnen verschillende teams. Een technische Traineeship bij Hoppenbrouwers Techniek past dus perfect bij jou.

Trainee Werktuigbouwkunde Kal Verheijden bij Hoppenbrouwers Techniek

Werken en leren combineren met een duaal-traject

Heb je interesse in de techniek en wil je werken en leren combineren? Dan kun je bij Hoppenbrouwers terecht. Wist je dat Hoppenbrouwers al meer dan een eeuw bestaat? Een betere leerschool kun je haast niet hebben.

Uurloner Giel Brekelmans van Hoppenbrouwers Techniek

Een bijbaan bij Hoppenbrouwers naast je studie

Wil jij in plaats van vakken vullen bij een supermarkt graag een (technische) bijbaan? Dat kan bij Hoppenbrouwers! Ook bieden we andere bijbanen voor niet technische functies. Zit er iets voor jou tussen?

Thijs de Haas heeft een bijbaan bij Hoppenbrouwers Techniek