Hoppenbrouwers weetjes

Hoppenbrouwers Weetjes

Ontdek hier alle weetjes over ons bedrijf

Ken je dat? In de hete zomer of koele winter vraag je jezelf af wat nu het perfecte werkklimaat is, hoeveel energie laadpalen kosten en hoe je nou een ziekenhuis verbouwt terwijl het gewoon open is. In onze miniserie ‘Hoppenbrouwers Weetjes’ gaan we op onderzoek uit en worden de vragen beantwoord door onze vakmensen.

Hoppenbrouwers weetjes #1 – Hoe verbouw je een ziekenhuis terwijl het open is?

In de eerste aflevering gaat Tim langs bij het Rijnstate Ziekenhuis in Arnhem en stelt zichzelf de vraag ‘Hoe verbouw je een ziekenhuis terwijl het open is?’.  Projectleider Frank neemt hem mee naar de dialysekamers die hij samen met zijn team heeft verbouwd terwijl het Rijnstate Ziekenhuis gewoon open was.

Hoppenbrouwers weetjes #2 – Hoe doe je 226 lampen in 1 seconde aan?

In de tweede aflevering van onze nieuwe serie Hoppenbrouwers Weetjes gaat Tim langs bij het kantoor van WhiteVision in Breda en stelt zichzelf de vraag ‘Hoe doe je 226 lampen in 1 seconde aan?’. Tim gaat de straat in Breda op met de vraag waar onze uitvoerder Tom het antwoord op weet.

Hoppenbrouwers weetjes #3 – Hoe activeer je een sprinklerinstallatie?

In de derde aflevering van onze nieuwe serie Hoppenbrouwers Weetjes gaat Tim langs bij het Promese Logistics B.V. in Eindhoven en stelt zichzelf de vraag ‘Hoe activeer je een sprinklerinstallatie?’. Tim neemt een kijkje in de distributiehallen waar onze uitvoerder Bart meer over het project verteld.