Hoe doe je 226 lampen in 1 seconde aan? Hoppenbrouwers weetjes #2 – Hoe doe je 226 lampen in 1 seconde aan?

Hoppenbrouwers weetjes #2 – Hoe doe je 226 lampen in 1 seconde aan?

Ken je dat? In de hete zomer of koele winter vraag je jezelf af wat nu het perfecte werkklimaat is, hoeveel energie laadpalen kosten en hoe je nou een ziekenhuis verbouwt terwijl het gewoon open is. In onze miniserie ‘Hoppenbrouwers Weetjes’ gaan we op onderzoek uit en worden de vragen beantwoord door onze vakmensen. In de tweede aflevering gaat Tim langs bij het kantoor van Whitevision in Breda en stelt zichzelf de vraag ‘Hoe doe je 226 lampen in 1 seconde aan?’.  Uitvoerder Tom neemt hem mee naar de ruimtes die hij samen met zijn team heeft verbouwd.

Werken bij Team Kantoren

Wil jij graag als monteur, werkvoorbereider, BIM-tekenaar, engineer of leidinggevend eerste monteur aan de slag binnen team Kantoren? Dan gaan we graag met je in gesprek! Wat je bijvoorbeeld kunt gaan doen bij ons? Wat dacht je van een complete kantoorpand van elektrotechnische of werktuigbouwkundige installaties voorzien!

Uitvoerder Marcel Bertens van Hoppenbrouwers Techniek

Niels Helmink is Projectleider Elektrotechniek in Breda

“Iedereen staat voor elkaar klaar, je hoeft niet veel moeite te doen om genoeg mensen op een dag of in het weekend beschikbaar te krijgen. Met iedereen klikt het goed en dat merk je ook gewoon aan het contact dat er is.”

Projectleider Niels Helmink van Hoppenbrouwers Techniek

Kantoren ontzorgen

Hoppenbrouwers Techniek is in verschillende marktsegmenten actief. Eén daarvan is kantoren. De teams die onder de afdeling kantoren vallen, zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van zowel de elektrotechnische als de werktuigbouwkundige werkzaamheden. Van realisatie en installaties tot onderhoud, inspectie en reparaties; Hoppenbrouwers zorgt ervoor dat kantoren haar medewerkers een prettige werkplek kunnen bieden.

Hoppenbrouwers Techniek verzorgt ook technische installaties voor kantoren

Vergroening van het kantoor van Elho

Een recent project waar Hoppenbrouwers Techniek met trots aan heeft mogen werken is de verbouwing van het hoofdkantoor van Elho in Tilburg. Hoppenbrouwers Techniek verzorgde zowel de elektrotechnische installaties als de werktuigbouwkundige installaties voor de Europees marktleider in hoogwaardige kunststof plantenpotten. Er is veel energie gestopt in het realiseren van een nieuwe, nóg groenere, kantooromgeving.

Hoppenbrouwers Techniek hielp elho mee met vergroenen