Hoe activeer je een sprinklerinstallatie? Hoppenbrouwers weetjes #3 – Hoe activeer je een sprinklerinstallatie?

Hoppenbrouwers weetjes #3 – Hoe activeer je een sprinklerinstallatie?

Ken je dat? In de hete zomer of koele winter vraag je jezelf af wat nu het perfecte werkklimaat is, hoeveel energie laadpalen kosten en hoe je nou een ziekenhuis verbouwt terwijl het gewoon open is. In onze miniserie ‘Hoppenbrouwers Weetjes’ gaan we op onderzoek uit en worden de vragen beantwoord door onze vakmensen. In de derde aflevering gaat Tim langs bij Promese Logistics B.V. in Eindhoven en stelt zichzelf de vraag ‘Hoe activeer je een sprinklerinstallatie?’  Uitvoerder Bart neemt hem mee naar de distributiehallen en laat zien hoe een sprinkler werkt.

Werken bij team distributie & logistiek

Wil jij graag aan de slag gaan als monteur, werkvoorbereider, calculator of projectleider binnen team distributie & logistiek? Dan gaan we graag met je in gesprek! Wat je kan verwachten bij ons? Je gaat distributiehallen bijvoorbeeld voorzien van complete beveiligings– of werktuigbouwkundige installaties.

Hoppenbrouwers Techniek verzorgde de beveiligingsinstallaties voor DC michael lewis company

Distributie & logistiek ontzorgen

Hoppenbrouwers Techniek is in verschillende marktsegmenten actief. Eén daarvan is distributie & logistiek. Binnen de distributie en logistiek gaat het werk altijd door. Onze teams zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties zodat de continuïteit van processen gewaarborgd kan worden.

Hoppenbrouwers Techniek verzorgt ook technische installaties voor distributie en logistiek

Grootste en groenste pakketsorteercentrum in de Benelux

Het nieuwste pakketsorteercentrum van DHL Parcel is naast de grootste, ook de groenste van de Benelux. Hoppenbrouwers heeft met trots aan dit project meegewerkt en de werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties verzorgd. Het nieuwe pand van DHL is een all-electric installatie. Dit betekent dat er geen gas gebruikt wordt om warmte op te wekken.

Hoppenbrouwers Techniek verzorgt DC voor DHL Parcel