Wat organiseren we voor jou Wat organiseren we voor jou

Jij telt

Hoppenbrouwers wil graag dat haar medewerkers zich lekker voelen. Niet alleen uit sociaal oogpunt, maar ook omdat tevreden mensen beter werk afleveren. Ook al zijn we een redelijk groot bedrijf, er is veel aandacht voor het individu. Voor bijvoorbeeld persoonlijke gebeurtenissen als verjaardagen, huwelijken, geboortes en jubilea.

Communicatie

We denken ook dat het voor iedere medewerker prettig is om goed op de hoogte te zijn van wat er leeft binnen het bedrijf. Daarom staan er elke dag nieuwe berichten op ons intranet over nieuwe projecten, nieuwe medewerkers, veranderingen in het pand en gasten die we ontvangen.

Personeelsvereniging

Hoppenbrouwers heeft haar eigen personeelsvereniging: Hoppa (Hoppenbrouwers personeelsactiviteiten). Zij organiseert regelmatig iets leuks voor het personeel. Enkele voorbeelden:

Sinterklaas

Ieder jaar bezoekt de Sint Hoppenbrouwers. De jongere kinderen van de medewerkers worden hiervoor uitgenodigd. Dat betekent feest in onze kantine met snoepgoed en cadeau’s.

Filmavond

Eén keer per jaar wordt er een filmavond georganiseerd voor alle medewerkers met partners. We huren een bioscoopzaal af en genieten van één van de nieuwste films.

Personeelsfeest

Eens in de twee jaar is er feestavond voor alle medewerkers en hun partners.

Evenementen

Naast de leuke uitjes die de personeelsvereniging organiseert, zijn er ook nog andere evenementen. Om de paar maanden is er een “Hopcafé“. We sluiten dan een half uur eerder om met collega’s bij te praten en een borrel te drinken. Actuele zaken worden aangehaald en jubilarissen in het zonnetje gezet.

Barbecue

Ook organiseren we ieder jaar in onze eigen achtertuin een barbecue, waarvoor we ook onze relaties uitnodigen. Een gewaardeerd evenement.