(H)opleidingsgids

Bij Hoppenbrouwers Techniek zijn we elke dag bezig met leren, opleiden en ontwikkelen. Het is voor ons zo vanzelfsprekend dat we soms vergeten dat het ons als bedrijf bijzonder maakt. Wist je bijvoorbeeld dat Hoppenbrouwers al meer dan 100 jaar bestaat? Een betere leerschool kun je haast niet hebben. Regelmatig krijgen we de vraag waarom we zoveel waarde hechten aan opleiden en hoe we dat dan precies inhoud geven. Reden genoeg voor ons om een (H)opleidingsgids te maken!

 

De (H)opleidingsgids kun je op iedere vestiging komen ophalen. Ontvang je hem liever in op je deurmat? Vraag de gids aan via onderstaand formulier.

Basisonderwijs

Kennismaken met techniek én met ons bedrijf, daar kun je in onze ogen niet vroeg genoeg mee beginnen. Om die reden werken wij van oudsher samen met het basisonderwijs. Deze samenwerking  kan bestaan uit een bedrijfsbezoek en rondleiding met de hele groep, maar steeds vaker dragen wij ook inhoudelijk bij aan het lesprogramma. Leerlingen, uit de bovenbouw, krijgen dan een Hoppenbrouwers gerelateerde opdracht waar ze in projectgroepen aan werken

Voortgezet Onderwijs

Wij willen de eerste keuze zijn voor middelbare scholieren. Of het nu gaat om een (snuffel)stage, bijbaan, vakantiewerk of als opstap naar vast werk bij Hoppenbrouwers. Daarom investeren we graag in de relatie met de leerlingen in het voortgezet onderwijs.

MBO

Een leven lang leren bij Hoppenbrouwers Techniek! We stimuleren onze medewerkers om hun droombaan te creëren door zichzelf te blijven ontwikkelen en groeien. Om die reden leiden wij onze medewerkers op in bijvoorbeeld onze praktijkschool zoals bbl- en bol-leerlingen. En na jouw bbl- of bol-leerroute leer je elke dag bij ons verder.

HBO

Binnen Hoppenbrouwers zijn er veel mogelijkheden. Denk aan een duaal traject, meeloopstages en afstudeerstages. Je krijgt bij ons als studerend hbo’er of afgestudeerd hbo’er alle ruimte om door te groeien naar jouw droombaan en jezelf voortdurend te blijven ontwikkelen.

Zij-instromers

Heb jij de ambitie om te werken in de techniek, maar ben je niet in het bezit van de juiste diploma’s? Als zij-instromer ben je bij Hoppenbrouwers Techniek van harte welkom! Jaarlijks verwelkomen wij tientallen zij-instromers, die wij maar al te graag begeleiden in ons leerwerkbedrijf.