Digitaal lespakket scholen aanvragen Digitaal lespakket scholen aanvragen

Welkom bij Hoppenbrouwers Techniek

Bij Hoppenbrouwers zijn we elke dag bezig met leren, opleiden en ontwikkelen. Het is voor ons zo vanzelfsprekend dat we soms vergeten dat het ons als bedrijf bijzonder maakt. Daarom vinden wij het belangrijk om scholen en leerlingen kennis te laten maken met techniek. We bieden de mogelijkheid voor gastlessen, snuffelstages, bijbanen en sinds kort ook een digitaal lespakket.

Het digitaal lespakket is ontwikkeld voor middelbare scholen van het vmbo, havo en vwo. Leerlingen en docenten leren alles over de techniek door de route van 6 stappen te doorlopen. Met de stappen 1 t/m 5 leer je meer over Hoppenbrouwers en de techniek. Stap 6 is de eindopdracht van het digitaal lespakket. Leerlingen krijgen middels een videoboodschap van Tim de opdracht om aan de slag te gaan met het vraagstuk: Hoe ziet jouw huis van de toekomst eruit?

Vraag het digitaal lespakket aan via het contactformulier.

 

Directeur personeelszaken Ellen Vermeer van Hoppenbrouwers Techniek

Digitaal lespakket aanvragen

Vraag het digitaal lespakket aan via onderstaand contactformulier.

Tekengebied 3-100

(H)opleidingsgids

Hoppenbrouwers heeft een gids gemaakt waarin we onze samenwerking met scholen in beeld brengen. Het contact met scholen is er in ons ruim 100-jarig bestaan altijd geweest, maar de laatste 20 jaar kreeg het een boost. Waarom? Omdat jonge aanwas in ons bedrijf nodig is om anderen binnen ons bedrijf hun droom te laten waarmaken. We geloven in doorstroom van onderaf. Daarnaast geeft deze gids een overzicht van de verschillende opleidingsmogelijkheden!

Start jouw toekomst goed. Volg een (H)opleiding