Vince & Mitch Embrechts Vince & Mitch Embrechts

“Met deze eigenschap en onze passie geloven we dat we Hoppenbrouwers verder kunnen brengen!”

Vince en Mitch Embrechts kregen hun interesse en passie voor techniek met de paplepel ingegoten. Tot voor kort woonden de broers nog in hetzelfde huis en troffen ze elkaar tijdens het avondeten. Hun vader werkt ook in de techniek, één keer raden waar het aan de keukentafel vaak over ging…

Overleg aan de keukentafel

Ondanks het feit dat de broers dezelfde werkgever hebben, bewandelen ze niet hetzelfde carrièrepad. Vince werkt voor de afdeling ICT, terwijl Mitch als software engineer bij de cluster Water werkt. Aan de keukentafel maakt Vince daar handig gebruik van. “We bespreken daar vaak dingen die goed gaan en dingen die minder goed gaan. Als Mitch vertelt dat iets niet optimaal werkt, is dat voor mij waardevolle informatie waar ik wat mee kan doen bij ons op de afdeling.”

Echte regelaars

Zowel Vince als Mitch zijn naar eigen zeggen echte workaholics: “Dat zit wel in de familie. We hebben oprechte interesse in het vak en vinden het geen probleem om in de avonduurtjes wat werk te verleggen. Met deze eigenschap en onze passie geloven we dat we Hoppenbrouwers verder kunnen brengen!” Ook zijn beide heren echte regelaars. “Het maakt niet uit of het op de werkvloer is of als we op vakantie gaan. We bekijken van tevoren waar we iets gaan doen, wat we gaan doen en hoe we het uit gaan voeren.”

Autonomie en verbondenheid

“Bij Hoppenbrouwers kan je aangeven wat jouw visie is. Er worden mogelijkheden gegeven om het initiatief te tonen en je wordt serieus genomen. Dit laat wel zien dat er sprake is van autonomie binnen het bedrijf”, aldus Vince. Volgens Mitch is verbondenheid ook een belangrijke waarde die hij merkt binnen het familiebedrijf. “We werken echt samen als een team. Als team kan je een veel beter resultaat boeken dan in je eentje.”