Sissy & Lisanne van Egeraat

Sissy & Lisanne van Egeraat

“In onze teams is het familiegevoel sterk. Er is vertrouwen, support en af en toe een kritische noot. Eigenlijk zoals het er ook in een echte familie aan toegaat!”

Hart voor de zaak, dat is wat zowel moeder Sissy als dochter Lisanne van Egeraat hebben! Sinds 2007 is Sissy werkzaam bij Hoppenbrouwers en onlangs is ze nog uitgebreid in het zonnetje gezet toen ze haar 12,5 jarig jubileum vierde. Al enkele jaren werken Sissy en Lisanne bij hetzelfde bedrijf. Lisanne begon haar carrière bij Hoppenbrouwers als oproepkracht. Inmiddels is zij, na het afronden van haar studie, een fulltime kracht op de Marketing & Communicatie afdeling.

Even kletsen

Toen de vestiging Udenhout nog een stuk kleiner was, zagen moeder en dochter elkaar nog regelmatig bij het koffiezetapparaat. In die tijd zaten de afdeling administratie, waar Sissy werkt, en de afdeling Communicatie, waar Lisanne werkt, nog in dezelfde gang. Sinds Hoppenbrouwers niet alleen qua werknemers gegroeid is, maar het pand in Udenhout ook letterlijk in omvang is toegenomen, komen ze elkaar minder vaak tegen. ‘’Onze afdelingen zijn niet meer in dezelfde gang te vinden, maar ik loop regelmatig nog wel even langs de werkplek van mijn moeder na een werkdag, gewoon om even te kletsen’’, vertelt Lisanne.

Een echte familie

Buiten de werkvloer zien Sissy en Lisanne elkaar vaak.  “We zijn een hecht gezin en zien elkaar een aantal keer per week. Dan eten we vaak samen met het hele gezin. We wonen dicht bij elkaar en dan sta je sneller bij elkaar op de stoep. Als we elkaar zien, praten we bijna altijd wel even over Hoppenbrouwers. We moeten natuurlijk wel op de hoogte zijn van alle ins en outs van het bedrijf”, vertellen zij lachend.

Hoewel Hoppenbrouwers is gegroeid de afgelopen jaren, heerst er nog steeds een familiesfeer volgens de dames. “Vooral binnen de teams is het familiegevoel sterk. Er is vertrouwen, support en af en toe een kritische noot. Eigenlijk zoals het er ook in een echte familie aan toegaat! Maar, ook alle Hopcafés, teamuitjes en personeelsfeesten zorgen ervoor dat, ondanks dat Hoppenbrouwers als bedrijf groeit, toch een familiebedrijf blijft.”