De kracht van ons familiebedrijf De kracht van ons familiebedrijf

In 2018 vierde wij het 100-jarig bestaan van Hoppenbrouwers Techniek. 100 jaar een familiebedrijf! Bij een familiebedrijf, daar wil je bij horen. Zélfs al ben je geen ‘echte’ familie. Hoppenbrouwers Techniek is zo’n familiebedrijf. En het leuke is, bij dit familiebedrijf werken verschillende medewerkers die ook weer familie van elkaar zijn. Wil jij graag werken binnen een familiebedrijf-cultuur? Bekijk onze vacatures!

De kracht van een familiebedrijf

Familiebedrijven doen het beter dan de meeste corporate ondernemingen, ze zitten boven op de klant én op het vinden van een oplossing bij een probleem. De familiebedrijvencultuur staat voor een organisatie die zich richt op de zorg voor goede verhouding, gekoppeld aan flexibiliteit in processen, zorg voor het personeel en klantgevoeligheid. Nederland telt ongeveer 276.900 familiebedrijven, maar wat is nu eigenlijk een familiebedrijf?

Medewerkers van Hoppenbrouwers Techniek Breda

De familie achter het familiebedrijf

Wanneer Henny de Haas de laatste aandelen van Theo Hoppenbrouwers overneemt, vormt hij met zijn gezin de nieuwe familie van het familiebedrijf. Zijn kinderen zijn met Hoppenbrouwers Techniek opgegroeid, waardoor Hoppenbrouwers een gemakkelijk gespreksonderwerp aan de keukentafel is.

Familie de Haas

Moeders en dochters, vaders en zonen, broers en zussen, neven en nichten. Hoppenbrouwers is letterlijk een familiebedrijf te noemen. Zeker 22 families gaan dagelijks met veel plezier naar hun werk bij Hoppenbrouwers. Maar hoe vinden zij het, om samen met hun naasten te werken?